ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΟΙΑ?

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Έχασαν τον φάκελο των γερμανικών αποζημιώσεων;

Στην ίδια συνεδρίαση, ο υπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης, δήλωσε πως αναζητεί το αρχείο που υπήρχε πριν από δεκαετίες στην Διεύθυνση 25 του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους! Οι υπηρεσίες του υπουργείου τον ενημέρωσαν ότι επί μία ολόκληρη εικοσαετία, ουδείς ασχολήθηκε με το ζήτημα αυτό!


Στις τοποθετήσεις των βουλευτών, καταδικάστηκε η αμέλεια δεκαετιών του ελληνικού Δημοσίου, κάτι που ασφαλώς ακούγεται εξαιρετικά υποκριτικό, ιδίως όταν όσοι καταδικάζουν ήταν μέλη αυτού του Κοινοβουλίου για πολλά-πολλά χρόνια… Ωστόσο, ομόφωνη ήταν η υιοθέτηση της πρότασης του Παναγιώτη Κουρουμπλή και άλλων 37 βουλευτών, να συσταθεί ειδική κοινοβουλευτική Επιτροπή για την τεκμηρίωση και προώθηση των ελληνικών αξιώσεων, να ζητηθεί από τη γερμανική Βουλή και το Ευρωκοινοβούλιο, η άδεια να εκθέσει δημόσια ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων τα επιχειρήματα της χώρας και να υπάρξει ειδική ημερίδα της Βουλής, με τη συμμετοχή των απανταχού ελληνικής καταγωγής βουλευτών, με θέμα «την κοινή στρατηγική παγκόσμιας προβολής αυτού του κρίσιμου εθνικού ζητήματος».

Κάτι είναι κι αυτό…
Στα υπόλοιπα, ωραίες ήταν οι τοποθετήσεις όλων, μόνο που η δέσμευση για την έγερση των διεκδικήσεων όταν αυτό κριθεί σκόπιμο, πολύ μας θυμίζει βρε παιδί μου τη θέση της Ελλάδας για το ζήτημα της επέκτασης των χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια… ιδίως η κριτική που ασκείται εγχωρίως, με το επιχείρημα ότι δικαίωμα που δεν ασκείται… « ξεθωριάζει »…

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai