Η μεταφορά καταθέσεων

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Η μεταφορά καταθέσεων κορυφώθηκε την εβδομάδα πριν από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, εν μέσω ανησυχιών για μια έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη. Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, 


το ποσό που έφτασε στην Τουρκία είναι τουλάχιστον 300 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τις τελευταίες ημέρες ενδέχεται να ξεπέρασε και τα 400 εκατ.

Τα χρήματα μεταφέρθηκαν στην Τουρκία τόσο μέσω ελληνικών όσο και ξένων τραπεζών. Η ανάπτυξη που παρουσιάζει η τουρκική οικονομία αλλά και το γεγονός ότι τράπεζες της γείτονος δεν έχουν «πόθεν έσχες» ούτε ρωτούν την πηγή των χρημάτων, είναι οι δύο παράγοντες που οδήγησαν πολλούς Έλληνες να θεωρήσουν ότι τα χρήματά τους είναι ασφαλή εκεί.

Τουρκική πρόκληση μέσω... Γαλλίας

Η φυγή των καταθέσεων προς την Τουρκία αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον αν ειδωθεί υπό το πρίσμα μιας αιρετικής άποψης, που εκφράστηκε από Γάλλο σημαίνοντα δημοσιογράφο, νωρίτερα μέσα στον Ιούνιο. Ο Φραντς Ολιβιέ Ζισμπέρ, διευθυντής του περιοδικού «Le Point», υπέγραψε άρθρο υπό τον τίτλο «Κι αν δίναμε την Ελλάδα στην Τουρκία...». Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο περιοδικό εκφράζει τις απόψεις τμήματος της γαλλικής ελίτ.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai