Εισήγηση για αύξηση της θητείας

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

"Υπάρχει στο τραπέζι εισήγηση για αύξηση της θητείας κατά τρεις μήνες και θα την εξετάσουμε»



Αυτή είναι η δήλωση του νέου Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Παναγιωτόπουλου.

Με λίγα λόγια, το αστειάκι περί αύξησης της στρατιωτικής θητείας που ξεκίνησε πριν 3 χρόνια, συνεχίζεται. Μπράβο ρε παιδιά, τουλάχιστον δείχνετε μια συνέπεια. Είναι μάλλον ένα είδος υποχρεωτικής δήλωσης που πρέπει να κάνει ο εκάστοτε υπουργός, ώστε να εξασφαλίζεται μια μικρή μείωση της ανεργίας, αφού φυσικά δεν υπάρχει κανένα ουσιαστικό σχέδιο για να αντιμετωπιστεί.

Και συνέχισε λέγοντας:«Η εντολή που έχω από τον πρωθυπουργό είναι ότι τα πάντα θα γίνονται με διαφάνεια και υπό τον έλεγχο των αρμοδίων επιτροπών της Βουλής".

Πάνο πλάκα μας κάνεις; Δηλαδή έπρεπε να σου δώσει εντολή ο Αντώνης για να υπάρξει διαφάνεια; Αλλιώς τι; Με το καλημέρα στην πουστιά; Μπράβο σου, για την ειλικρίνεια σου.

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος είναι δημοσιογράφος και δικηγόρος. Διαβάζουμε στην επίσημη σελίδα του, στο βιογραφικό του:

Υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας στην πρώτη κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή (Μάρτιος 2004).

Εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ (Νοέμβριος 2009-Ιανουάριος 2011)

Υπουργός Εθνικής Άμυνας (Ιούνιος 2012)

Προφανώς ο φίλος μας ο Πάνος, ανήκει και αυτός στην κατηγορία του πολιτικού πολυσουγιά. Υπουργείο να 'ναι και θα τη βρει την άκρη ο Πάνος. Αλλιώς δεν εξηγείται, η ανάθεση του Υπουργείου Απασχόλησης, σε έναν άνθρωπο που δεν έχει δουλέψει ποτέ. Όχι Πάνο, ο χαβαλές που έκανες με τα μαλακισμένα της ΟΝΝΕΔ όταν εκδίδατε την εφημερίδα της γαλάζιας νεολέρας, δεν είναι δουλειά. Όπως φυσικά είναι ανεξήγητη, η ανάθεση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, σε έναν άνθρωπο που είπαμε... είναι δικηγόρος και δημοσιογράφος.

Η Ελλάδα χρεοκόπησε, αλλά κοροϊδία της ανακύκλωσης των ίδιων αποτυχημένων πολιτικών προσώπων συνεχίζεται. Η χώρα αλλάζει, η νοοτροπία στην ελληνική πολιτική παραμένει η ίδια. Στην υγειά μας.
RAMNOUSIA

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai