Άννα Διαμαντοπούλου

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

«Πυρ και μανία» είναι η Άννα Διαμαντοπούλου με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.
Αιτία είναι η απόφαση του κ. Βενιζέλου να προτείνει για υφυπουργό Παιδείας τον Θόδωρο Παπαθεοδώρου έναν από τους πιο σφοδρούς πολέμιους της μεταρρύθμισής της στην Παιδεία.


Η Άννα Διαμαντοπούλου άλλωστε μαζί με τους Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και Ανδρέα Λοβέρδο είναι από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που δεν αντέχουν χωρίς καρέκλα κι εξουσία.  Την προεκλογική περίοδο μάλιστα περίτρανα η συμπεριφορά τους απέναντι στα γεγονότα επέδειξε μια αλαζονεία που όχι  μόνο δεν άρεσε στο λαό αλλά και στον ίδιο τον Βενιζέλο που από ότι φάνηκε θέλησε να ξεπλύνει λίγο το κόμμα από τις αμαρτίες του παρελθόντος.
Πληροφορίες αναφέρουν πως η πρώην υπουργός μετά την ανακοίνωση της νέας κυβέρνησης επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον κ. Βενιζέλο αλλά δεν τον βρήκε.  Δείτε τώρα επιμονή εδώ ολόκληρη η Ελλάδα  ήταν και είναι σε αναβρασμό κι εκείνη  ζητούσε το λόγο που δεν κάθισε σε υπουργική καρέκλα.
Η κ. Διαμαντοπούλου άφησε παρόλα αυτά μήνυμα απειλώντας με αποχώρηση από το ΠΑΣΟΚ.
Στη συνέχεια ο κ. Βενιζέλος της τηλεφώνησε και τη μετέπεισε αλλά κανείς δεν ξέρει πόσο θα κρατήσει αυτή η αναμονή της . Εξάλλου τώρα είναι της μόδας  μεγάλα στελάχη κομμάτων να κάνουν βόλτες και στα γραφεία άλλων κομμάτων για την επόμενη μεταγραφή.
Όπου γης και πατρίς όπου καρέκλα κι εμείς…..”
briefingnews.gr

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai