Ιταλοί πληρώνουν με ελαιώνες

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012


Οι Ιταλοί πληρώνουν τις τρίτες χώρες με ελαιώνες

Με προγράμματα ανάπτυξης στα οποία περιλαμβάνεται και η φύτευση ελαιώνων πληρώνει η Ιταλία χρέη της σε διάφορες εκτός Ε.Ε. χώρες. 


Μια αρκετά έξυπνη λύση που επιτρέπει αντιμετώπιση της κρίσης βασικά με παροχή υπηρεσιών συμβάλλοντας έτσι στην αύξηση της απασχόλησης.
Ήδη μια μεγάλη συμφωνία για προγράμματα αειφορικής ανάπτυξης και έρευνας ύψους 100 εκ. δολαρίων έχει συναφθεί με την Αίγυπτο ενώ πρόσφατα υπογράφηκε και άλλη συμφωνία ύψους 10 εκ. δολαρίων με το Πακιστάν στην οποία περιλαμβάνεται και φύτευση ελαιώνων σε εκτάσεις 1, 5 εκ. στρεμμάτων.
Οι ελαιώνες αυτοί που προγραμματίζεται να εγκατασταθούν στο Πακιστάν τα επόμενα τρία χρόνια θα έχουν κύριο στόχο να αξιοποιηθούν υπάρχουσες εκτάσεις αλλά και να καταστεί αυτάρκης η χώρα από ελαιόλαδο. Ωστόσο είναι φανερό, ότι εάν το πρόγραμμα επιτύχει οι έμπειροι στο εμπόριο Ιταλοί θα είναι εκείνοι που θα αξιοποιήσουν και την διάθεση του προϊόντος.

Το τριετές αυτό πρόγραμμα, όπως δήλωσε ανώτερος αξιωματούχος της Κυβέρνησης του Πακιστάν, υλοποιείται στα πλαίσια της συμφωνίας για την μετατροπή του χρέους προς την χώρα της Ιταλίας, και η συμφωνία υπογράφηκε μεταξύ του Συμβουλίου Αγροτικής Έρευνας (ΣΑΕ) του Πακιστάν και της Ιταλικής Κυβέρνησης.
"Το ΣΑΕ του Πακιστάν έχει ήδη εντοπίσει ορισμένες ζώνες που εκτιμά ότι είναι κατάλληλες για την καλλιέργεια της ελιάς στην επαρχία του Khyber-Pakhtunkhwa, που περιλαμβάνουν μη αναπτυγμένες οικονομικά περιοχές της Ομοσπονδιακής Διοίκησης του Μπαλουχιστάν και Potohar, Ήδη, όπως δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων του Πακιστάν ο Δ/ντης του προγράμματος Mohammad Munir., απο τον περασμένο Μάρτιο άρχισε η φύτευση των πρώτων ελαιόδεντρων, τα οποία αναμένεται ότι μετά από τρία χρόνια θα αρχίσουν να αποδίδουν καρπούς.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai