Η απίστευτη ιστορία

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012


Η απίστευτη ιστορία της δίμετρης Βραζιλιάνας Ελισάνι ντε Κρουζ Σίλβα και του έρωτα της, που δεν φτάνει καν τα 170 εκατοστά.


Η Ελισάνι ντε Κρουζ Σίλβα (Elisany da Cruz Silva) είχε κερδίσει το “τίτλο” της πιο ψηλής έφηβης στον κόσμο, αφού ξεπερνούσε τα δύο μέτρα στα 14 της χρόνια.

Λίγο πριν την ενηλικίωση, η 17χρονη που κοιτάζει τον κόσμο από τα δύο μέτρα και εφτά εκατοστά, ερωτεύτηκε παράφορα τον 22χρονο Φρανσινάλδο ντα Σίλβα Καρβάγιο (Francinaldo da Silva Carvalho).
Εκείνος έχει ύψος 1,65. Εκείνη 2,07.
Για να φιληθεί το ερωτευμένο ζευγάρι πρέπει η Ελισάνι να σκύψει και ο Φρανσινάλδο να σηκωθεί στις μύτες των ποδιών του. Παρόλα αυτά, εκείνοι ζουν τον έρωτα τους και δεν πτοούνται από τα χιουμοριστικά σχόλια που συνοδεύουν τις κοινές τους εμφανίσεις. Αν μη τι άλλο, διαψεύδουν το στερεότυπο ότι ο άντρας πρέπει να είναι πιο μεγαλόσωμος από τη γυναίκα.

Λόγω του γιγαντισμού και του όγκου που εμφανίστηκε στον οργανισμό της Ελισάνι, η νεαρή επεβλήθη πριν από δύο χρόνια σε εγχείρηση προκειμένου να αποκατασταθεί η υγεία της. Η εγχείρηση είχε επιτυχία κι έκτοτε η νεαρή κοπέλα σταμάτησε να ψηλώνει. Ο συγκεκριμένος όγκος απελευθέρωνε μεγάλες ποσότητες αυξητικής ορμόνης.
Η Ελισάνι, αποκάλυψε πάντως πως αναγκάστηκε να αφήσει το σχολείο γιατί όπως λέει οι συμμαθητές της δεν σταματούσαν να την κοροϊδεύουν. Στόχος της, να γίνει επαγγελματίας μοντέλο.
Τώρα δηλώνει ερωτευμένη με τον Φρανσινάλδο: “Αυτό που προσέλκυσε σε εκείνον είναι ο καλή ψυχή του και ο τρόπος που μου συμπεριφέρεται”.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai