Η χειρότερη αγγελία

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012


Η χειρότερη αγγελία εργασίας στον κόσμο

Η εύρεση εργασίας έχει γίνει εφιάλτης για εκατομμύρια ανθρώπους, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. 


Οι απελπισμένες προσπάθειες των ανέργων να βρουν μια δουλειά έχει γεμίσει με θράσος πολλούς εργοδότες που βρίσκουν ευκαιρία να εκμεταλλευθούν ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς μία πραγματικά θλιβερή (ή εξοργιστική) αγγελία που δημοσιεύθηκε πρόσφατα στις βρετανικές εφημερίδες για μία θέση μαθητείας στην εκδοτική επιχείρηση Dalkey Archive Press. Ο εργοδότης «υπόσχεται» εργασία χωρίς αμοιβή, χωρίς ωράριο, χωρίς ρεπό και χωρίς άδειες. Η παραμικρή «ενασχόληση με το internet πέραν της απαραίτητης για τη δουλειά, θα θεωρηθεί αιτία για απόλυση».

Σαν να μην έφθανε αυτό, οι υποψήφιοι πρέπει να είναι «άτομα που δεν έχουν καμία άλλη υποχρέωση (κοινωνική ή επαγγελματική) η οποία θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στη δουλειά τους». Κοινώς, ο εργοδότης ψάχνει για σκλάβους, χωρίς ζωή. Και για όποιον αντέξει και περάσει το τεστ της μαθητείας, η συνέχεια θα σημάνει «πρόσληψη με τον κατώτερο μισθό». Η δημοσίευση της αγγελίας έχει προκαλέσει πλήθος οργισμένων αντιδράσεων, όχι μόνο από εργαζόμενους, αλλά και από άλλους εργοδότες και υψηλόβαθμα στελέχη εκδοτικών επιχειρήσεων.

Το πιο θλιβερό της υπόθεσης είναι ότι έχουν ήδη υπάρξει αρκετοί νέοι που έχουν απαντήσει στην αγγελία.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai