Καταπολεμώντας το στρες

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012


Καταπολεμώντας το στρες με… αυτά τα… πώς τα λένε;   

Είναι παγκοσμίως ευχάριστη η αίσθηση που δημιουργείται σε κάθε άντρα, γυναίκα ή παιδί που ανοίγει ένα πακέτο και μέσα βρίσκει αυτό το… (ούπς δεν ξέρω πώς το λένε) πλαστικό περιτύλιγμα με φυσαλίδες.


Αυτή η μοναδική ικανοποίηση που προκαλείται στον καθένα από καθώς συμπιέζει τους μικρούς πλαστικούς θύλακες με αέρα, τις απίθανες αυτές φούσκες που σκάνε μία μία στη σειρά προσφέροντας κύματα ευχαρίστησης!

Σε μια προσπάθεια να βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση του στρες που προκαλείται από την ανία της αναμονής του τρένου στο σταθμό, για παράδειγμα, του λεωφορείου στο δρόμο ή στο σχόλασμα μετά από μια κουραστική μέρα περιμένοντας το ταξί για το σπίτι, ο Ιταλός καλλιτέχνης Biancoshock τοποθέτησε κομμένα φύλλα με φούσκες σε διάφορα μεγέθη, ανάλογα με το χρόνο που ο καθένας νομίζει ότι απαιτείται για να… ξε-αγχωθεί.

Για πέντε λεπτά, τρία ή δέκα, οι περαστικοί έχουν την ευκαιρία να… σκάσουν όσες φουσκάλες θέλουν, απολαμβάνοντας τη μοναδική αίσθηση της αφής, του ήχου αλλά και της εικόνας (των άλλων που σκάνε τις φούσκες!)… Η ιδέα του κάνει θραύση στους ιταλικούς δρόμους και σύντομα αναμένεται να βγει και εκτός συνόρων! Γιατί άγχος υπάρχει παντού, όπως άλλωστε και πλαστικό περικάλυμμα με φούσκες!

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai