Άρχισαν τα όργανα !!!!

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Απογοήτευση Μέρκελ για το κλείσιμο εργοστασίου της Opel «Αποτελεί ισχυρό πλήγμα για την περιοχή του Μπόχουμ» 
 Η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ εξέφρασε την απογοήτευσή της κυβέρνησής της για τη χθεσινή ανακοίνωση της απόφασης που έλαβε η αυτοκινητοβιομηχανία Opel να σταματήσει την παραγωγή στο εργοστάσιό της στο Μπόχουμ από το 2016, καθώς σύμφωνα με τη διοίκησή της κάθε προσπάθεια διάσωσής του δεν ευοδώθηκε, μολονότι φέρεται πρόθυμη να διατηρήσει τις εκεί θέσεις εργασίας.



 «Η καγκελάριος και η κυβέρνηση λυπούνται

 για την απόφαση. Αυτό αποτελεί ένα ισχυρό πλήγμα, που επηρεάζει πολλούς ανθρώπους και τις οικογένειές τους, αλλά και την γενικότερη περιοχή του Μπόχουμ», ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της Μέρκελ, Γκέοργκ Στράιτερ.
 Ο ίδιος πρόσθεσε πως η παράδοση της Opel είναι πλούσια στην περιοχή αυτή και υπογράμμισε πως ευελπιστεί ότι η μητρική εταιρεία General Motors θα χειριστεί με τη δέουσα προσοχή τα κοινωνικά πακέτα και την αποζημίωση των εργαζομένων.
 Χθες, η General Motors ανακοίνωσε στους περίπου 3.200 εργαζομένους στο Μπόχουμ την απόφασή της για την οποία «οι κύριοι λόγοι είναι η δραματική πτώση των πωλήσεων στην ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου και την μεγάλη υπερεπάρκεια στο σύνολο της ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας».
 Σύμφωνα με την εταιρεία το κέντρο επιμελητείας του εργοστασίου θα διατηρηθεί και «τελικά θα επεκταθεί», ενώ υπό συζήτηση βρίσκεται και η εγκατάσταση μίας μονάδας παραγωγής ανταλλακτικών.
 Η διοίκηση υποστηρίζει πως επιθυμία της είναι «με αυτόν τον τρόπο να διασωθεί ένας σημαντικός αριθμός θέσεων εργασίας» στη μονάδα παραγωγής, η οποία είχε ιδρυθεί το 1962.
 Ωστόσο, για τους εκπροσώπους των εργαζομένων, η απόφαση της Opel καταδικάζει στην ουσία τη μονάδα παραγωγής, και μαζί με αυτή και την μαστιζόμενη από την αποβιομηχάνιση περιοχή του Ρουρ.
 Η επικεφαλής της τοπικής κυβέρνησης της Ρηνανίας-Βόρειας Βεστφαλίας Χάνελορε Κραφτ, δήλωσε πως πιστεύει τις δηλώσεις της Opel και αναμένει από την εταιρεία να λάβει εφεξής όλες τις πρόνοιες για «μία σοβαρή και σαφή προοπτική για τη μονάδα παραγωγής», από το έργο της οποίας εξαρτώνται άλλες 40.000 θέσεις εργασίας στην περιοχή, σύμφωνα με έρευνα του τοπικού Πανεπιστημίου του Άαχεν.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai