«η Ελλάδα πωλείται».

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013 ,

Συνέλαβαν Έλληνες που έσκισαν πανό εναντίον της Ελλάδας
 Το ότι οι Ολλανδοί δεν τρέφουν και τα πιο... θερμά αισθήματα για την Ελλάδα είναι γνωστό και το έχουν αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν.



 Ωστόσο, το πρόσφατο περιστατικό που σημειώθηκε στην Ουτρέχτη ξεπέρασε κάθε όριο και δίκαια προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση των Ελλήνων φοιτητών που ζουν στην πόλη.

 Συγκεκριμένα, η θεατρική ομάδα «New Utrecht Drama» ανήρτησε έξω από το θέατρο Kikker της Ουτρέχτης ένα πανό, το οποίο έγραφε ότι «η Ελλάδα πωλείται».
 Οι Έλληνες φοιτητές, όταν είδαν το πανό, εξοργίστηκαν θεωρώντας ότι ανεξάρτητα από το σκοπό που εξυπηρετούσε, προσέβαλε τη χώρα και αμέσως σκαρφάλωσαν και το έσκισαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο από τους φοιτητές συνελήφθησαν από την ολλανδική αστυνομία, ενώ στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι αφού ορίστηκε δικάσιμος.
Από την πλευρά τους πάντως οι Ολλανδοί υποστηρίζουν ότι σκοπός του πανό ήταν να διαφημίσει την παράσταση, η οποία εξετάζει το εάν η πιθανή χρεοκοπία της Ελλάδας έχει επιπτώσεις και σε εκείνα που έχει προσφέρει ο Ελληνικός πολιτισμός στην δημοκρατία, τις επιστήμες, την φιλοσοφία και το θέατρο. Δείτε τα βίντεο:

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai