Νέοι άδικοι φόροι!!!!

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013


Ο διωγμός των Ελλήνων (για τα αυτοκίνητά τους), συνεχίζεται: Νέοι άδικοι φόροι ακόμα και για 2000 κυβικά
Το αυτοκίνητο της φωτογραφίας, εφόσον κινείται είναι... απόδειξη πλουτισμού και θα φορολογείται (στην Ελλάδα) σκληρά!


Όχι μόνο δεν ανακουφίζουν την αγορά αλλά αντιθέτως, με σκληρά και άδικα μέτρα καταστρέφουν το επιχειρείν  ή μειώνουν δραματικά την όποια ποιότητα ζωής των ανθρώπων. Πώς να εξηγήσει κανείς φόρο της τάξης του 5% επί των τεκμηρίων για ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα ηλικίας έως 10 ετών με κυβισμό 1.929, έως 2.500 εκατοστών.

Για δε τα ΙΧ κυβισμού άνω των 2.500 κυβικών, πισίνες, σκάφη αναψυχής μήκος άνω των έξι μέτρων και αεροσκάφη ο φόρος ανεβαίνει στο 10%.

Αυτός ο φόρος ο λεγόμενος και "φόρος πολυτελούς διαβίωσης" θα έχει μόνιμη ισχύ και θα επιβληθεί με βάση τις φορολογικές δηλώσεις που θα συμπληρωθούν το 2014. Σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση η επιστροφή του συγκεκριμένου φόρου κρίθηκε αναγκαία προκειμένου να επιτευχθεί φορολογική δικαιοσύνη..!

Το τι θα συμβεί είναι γνωστό: Θα καταθέσουν τις πινακίδες των "ακριβών" ΙΧ τους και θα κυκλοφορούν με παλιά επικίνδυνα οχήματα. Η κυβέρνηση θα υποχρεώσει έναν ολόκληρο λαό να κινείται με αυτοκίνητα των 1000 κυβικών...

Παράλληλα, επιβάλλεται συμπληρωματικός φόρος στα κέρδη επιχειρήσεων για ανακριβή, πλαστά ή εικονικά τιμολόγια, νόθευση φορολογικών στοιχείων ή καταχώρηση στα βιβλία αγορών ή εξόδων που δεν έχουν πραγματοποιηθεί.
molonoti.gr

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai