ΟΧΙ ΜΟΔΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013


Διαβούλευση για τα ..σκισμένα τζιν και τα προκλητικά συνολάκια. Οδηγίες ένδυσης και έκφρασης
Αυστηρές συστάσεις από τον πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας, Χρ. Μαρκογιαννάκη -σε συνεννόηση με τον Ευ. Μεϊμαράκη- προς τους βουλευτές για τη γλώσσα που χρησιμοποιείται στη Βουλή και για τον ενδυματολογικό κώδικα.


Όπως αναφέρει το Έθνος, ο κ. Μαρκογιαννάκης απηύθυνε παραινέσεις στους γραμματείς των ΚΟ με αφορμή τις τελευταίες συνεδριάσεις όπου μέσα σε εκρηκτικό κλίμα ακούστηκαν εκφράσεις όπως "συμμορία", "νενέκοι", και "αυτά δεν τα υπέγραφε ούτε η κυβέρνηση Τσολάκογλου". Σε πρώτη φάση η οδηγία που δόθηκε ήταν να μην καταγράφονται στα πρακτικά τέτοιες εκφράσεις ενώ αν δεν υπάρχει συμμόρφωση θα πρέπει να καλούνται οι βουλευτές να επανέλθουν στην τάξη.
Παράλληλα, στην Επιτροπή Δεοντολογίας τέθηκε και το θέμα των ενδυματολογικών επιλογών που σύμφωνα με τους επιτελείς της Βουλής σε αρκετές περιπτώσεις έχουν... ξεφύγει. Ο κ Μαρκογιαννάκης είπε ότι πριν από μόλις πέντε χρόνια ο ενδυματολογικός κώδικας ήταν πολύ καλύτερος.
"Δεν μπορεί να μπαίνουν βουλευτές με ξεχειλωμένα μπλουζάκια. Είναι θέμα σεβασμού προς το Κοινοβούλιο", τόνισε.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, όπως ειπώθηκε στην επιτροπή, δεν μπορεί να γίνονται αποδεκτά από το προεδρείο τους Βουλής κοντομάνικα μπλουζάκια, σκισμένα τζιν και εμφανή τατουάζ για τους άνδρες αλλά και προκλητικά συνολάκια για τις βουλευτίνες.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai