ΕΙΚΟΣΙ ΣΗΜΑΔΙΑ!!!!

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013


ΕΙΚΟΣΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Ας αφήσουμε κατά μέρος για μία φορά τις ψεύτικες υποσχέσεις για ανάπτυξη, και τις φρούδες ελπίδες οικονομικής ανάκαμψης τόσο της χώρας μας όσο και της Ευρωζώνης… 


Η κρίση είναι βαθύτατη, επηρεάζει τόσο τον Βορρά όσο και τον Νότο, και η πραγματικότητα είναι ότι οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια όχι απλώς σε έναν νέο κύκλο ακόμη πιο έντονης κρίσης, αλλά σε μία οξύτατη ύφεση – που ίσως η Ευρώπη δεν έχει ξαναβιώσει:

ΤΑ ΕΙΚΟΣΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ:

#1   10 Μήνες : Η κατασκευαστική δραστηριότητα τόσο στη Γαλλία όσο και στη Γερμανία συρρικνώνεται εδώ και 10 συνεχείς μήνες.

#2   11,8 τοις εκατό : Ο δείκτης ανεργίας της ευρωζώνης έφτασε πλέον στο επίπεδο ρεκόρ του 11,8 τοις εκατό, στο υψηλότερο, δηλαδή, ποσοστό που έχει σημειωθεί ποτέ.

#3   17Μήνες : Το Νοέμβριο, η Ιταλική οικονομία σημείωσε την πιό απότομη πτώση στον δείκτη λιανικών πωλήσεων εδώ και 17 μήνες.

#4   20 Mήνες : Η κατασκευαστική δραστηριότητα στην Ισπανία συρρικνώθηκε για 20ο συνεχόμενο μήνα.

#5   20 τοις εκατό : Υπολογίζεται ότι το 20 τοις εκατό όλων των εγχώριων δανείων του τραπεζικού συστήματος της χώρας μας είναι επισφαλή δάνεια.

#6   22 τοις εκατό : Το 22 τοις εκατό ολόκληρου του πληθυσμού της Ιρλανδίας διαβιώνει σε νοικοκυριά στα οποία κανένα από τα μέλη του δεν εργάζεται..

#7   26τοις εκατό : Ο δείκτης ανεργίας στην Ελλάδα έχει φτάσει στο 26% ενώ για την αντίστοιχη περυσινή περίοδο έφτανε στο 18,9%.

#8   26,6 τοις εκατό : Στην Ισπανία, ο δείκτης ανεργίας είναι ακόμη υψηλότερος: βρίσκεται πλέον στο 26,6 τοις εκατό.

#9   27,0 τοις εκατό : Είναι ο δείκτης ανεργίας του εργατικού δυναμικού κάτω των 25 ετών στην Κύπρο. Το 2008, ο συγκεκριμένος δείκτης βρισκόταν κάτω από τα επίπεδα του 10 τοις εκατό!!

#10   28 τοις εκατό : Οι πωλήσεις των οχημάτων που κατασκευάζονται στην Γαλλία εμφανίστηκαν μειωμένες κατά 28 τοις εκατό σε σχέση με την περυσινή χρονιά..

#11   36 τοις εκατό : Το 36% των Ελλήνων ζεί κάτω από το όριο της φτώχειας. Το 2009 το 20% των Ελλήνων ζούσαν κάτω από το όριο αυτό.

#12    37,1 τοις εκατό : Ο δείκτης ανεργίας του εργατικού δυναμικού κάτω των 25 ετών στην Ιταλία – το υψηλότερο ποσοστό που έχει σημειωθεί ποτέ!!!
  
#13   44 τοις εκατό : Ένα αποκαρδιωτικό ποσοστό 44 τοις εκατό του συνολικού πληθυσμού στην Βουλγαρία διαβιώνει κάτω από συνθήκες έντονης υλικής αποστέρησης...

#14   56,5 τοις εκατό : Ο δείκτης ανεργίας του εργατικού δυναμικού κάτω των 25 στην Ισπανία – νέο ποσοστό-ρεκόρ..

#15   57,6 τοις εκατό : Ο δείκτης ανεργίας του εργατικού δυναμικού κάτω των 25 ετών στην χώρα μας – ποσοστό-ρεκόρ για την κοινωνία μας...

#16   60 τοις εκατό : Η Citigroup προβλέπει ότι υπάρχει μία πιθανότητα 60 τοις εκατό να αποχωρήσει η Ελλάδα από την ευρωζώνη μέσα στους επόμενους 12 με 18 μήνες..

#17   70τοις εκατό : Σύμφωνα με αναφορές, πολλά σπίτια στην Ισπανία πωλούνται πλέον με τιμή χαμηλότερη κατά 70% από την αντικειμενική αξία τους το 2006, όταν και έσκασε η στεγαστική φούσκα.. Στις ημέρες μας, περίπου  2 εκατομμύρια σπίτια  στην Ισπανία παραμένουν απούλητα.

#18   200 τοις εκατό : Το δημόσιο χρέος ως προς το Α.Ε.Π πλησιάζει το 200% στην χώρα μας

#19   1997: Σύμφωνα με την Επιτροπή Παραγωγών της Γαλλικής Αυτοκινητοβιομηχανίας, το 2012 αποτέλεσε την χειρότερη χρονιά για την Γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία από το 1997.

#20   2 εκατομμύρια: Το 2005, η Γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία παρήγαγε περίπου 3,5 εκατομμύρια οχήματα. Το 2012 ο αριθμός αυτός μειώθηκε σε περίπου 2 εκατομμύρια οχήματα...

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai