ΦΩΝΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ !!!!!!

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013


ΦΩΝΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ
Πίστευα στη μητέρα πατρίδα .
Όμως αυτή με εγκαταλείπει, με εκμεταλλεύεται ,με διώχνει με πετά ,για χατίρι άλλων ,γιατί  το ζήτησαν οι φίλοι της ,οι εταίροι της ,μαζί με τα μεγάλα της παιδιά που μας κυβερνούν.


Απορώ γιατί είμαι ανήμπορος ,απελπισμένος ,και άβουλος .
Απορώ γιατί όταν εξοργίζομαι είμαι μόνος ,απομονωμένος .
Απορώ ενώ είμαι Πολίτης γνώστης της Δημοκρατίας ,δεν αντιστέκομαι στον αυταρχισμό της εκάστοτε Κυβέρνησης ,που εμπράκτως καταλύει το Σύνταγμα και τους Νόμους ,εξυπηρετώντας συμφέροντα ενάντια στη νομιμότητα και την αξιοκρατία.
Απορώ πως δεν αντιστέκομαι ,δεν συμπαραστέκομαι ,στα δικαία του συνανθρώπου , δεν ψηφίζω με γνώμονα το κοινό καλό ,αλλά με το χρώμα στο κόμμα ,με τα λόγια του Σαλιάρη ,με το ΘΑ του ΛΑΟΠΛΑΝΟΥ, εκμεταλλευτή .
Απορώ πως με περισσό θράσος αυτοί που κυβερνούν στέλνουν τα ΜΑΤ να καταστείλουν απεργίες ,πως με το έτσι θέλω ΑΠΟΦΑΖΙΖΩ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΩ επιτάσσουν και εκβιάζουν τους εργαζόμενους να επανέλθουν στην εργασία .  (ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΧΡΟΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ) .
Αυτοί και όσοι άλλοι εργαζόμενοι είχαν στα χέρια τους εθνικές συμβάσεις με Όρους εργασίας και πληρωμής ,που σημαίνει ότι είχαν νομίμως την υπογραφή και την εγγύηση του κράτους ,άρα έχουν δίκιο να απεργούν ,και να ζητούν δικαίωση .
 Αλλά η κυβέρνηση που θέλει οι πολίτες να τηρούν τους νόμους , αυτή πρώτη αθετεί τους νόμους ,κόβει και ράβει όπως οι εκβιαστές της ,εταίροι ,κερδοσκόποι των οίκων αξιολόγησης  το ζητήσουν.
Απορώ σε τι κατάντια έχει φτάσει ο Λαός αντί να υποστηρίξει τους απεργούς στα δίκαια αιτήματα τους ,τους υβρίζουν  δυσανασχετώντας γιατί πήγαιναν χωρίς Μετρό στη δουλεία τους , δηλαδή η απάθεια , η αποχαύνωση  σε όλο της το μεγαλείο .
Βρε λαέ Βασανισμένε , αφού σου κόψανε με το έτσι θέλω το μισθό , σε φορολογούν σαν κατακτητές ,σε σκλαβώνουν με τα ΜΑΤ στη δουλεία ,τι κάνεις βρε άμοιρε , φωνάζεις γιατί θέλεις να πας τραλαλά στη δουλειά των 500 ευρώ και χιλίων μαστιγωμάτων ;
Απορώ πως αυτός ο Ανεγκέφαλος επιστήμονας Υπουργός  να λέει ότι ( Δεν είναι δυνατόν άνθρωποι στοιχειώδους εκπαίδευσης να παίρνουν  περισσότερα από καθηγητές κ.λ.π  ) .
Ακου κε Ανεγκέφαλε ο μηχανικός ,ο εργάτης ,ο οδηγός ,ο αγρότης , δεν έκατσε τεμπέλικα όπως εσύ στην καρέκλα  και να πέφτουν τα ευρώ στο κεφάλι του .
Μοχθεί ιδρώνει και ταλαιπωρείτε μέρα ,νύχτα για να ζήσει την οικογένεια του .
 Δεν είναι υπουργός για να παίρνει μίζες εκατομμυρίων και να βολοδέρνει στα δικαστήρια ,ούτε πρύτανης για να κοστολογεί το λουτρό του πανεπιστημίου με 30.000 ευρώ.
 Ο μηχανοδηγός και ο κάθε εργαζόμενος συμφώνησε με κάποιους γραβατωμένους λιμοκοντόρους σπουδαγμένους, αεριτζήδες  ,μια συλλογική σύμβαση και δεν πληρώθηκε παραπάνω ούτε καταχράστηκε ,όπως πολλοί από σας τους σπουδαγμένους τη θέση που κατέχετε ,την περιουσία του Ελληνικού Λαού .
Ούτε κανείς εργαζόμενος μπόρεσε να διαπραγματευτή την υποδούλωση της πατρίδας μας στους Δανειστές .
Δεν ήταν εργαζόμενοι αυτοί που πήραν μίζες Βατοπεδίου , από τη SIMENS  , δεν ήταν στις κομπίνες του χρηματιστηρίου ούτε στις Λίστες Λαγκάρντ ,ούτε στα Υποβρύχια  ,ούτε στις διαολοκομπίνες , ούτε στα φακελάκια των εκβιαστών της υγείας κ.α  
Εσύ Κε Λιμοκοντόρε που γυαλίζει το προσωπάκι σου στο τζάμι της τηλεόρασης δεν δικαιούσαι να μιλάς για το πόσο και τι αξίζει ο κάθε εργαζόμενος , οι εργαζόμενοι κατέκτησαν με αγώνες τα προς το ζην ,δεν είναι σαν και μερικούς από σας που σπουδάσατε στα πούπουλα και δεν έχετε ιδρώσει αλλά μόνο αξιώνεται και απαιτήτε .
Λυπάμαι γιατί είμαι συνταξιούχος και ανήμπορος , όπως με κατάντησε η μητέρα  πατρίδα και δεν μπορώ να επαναστατήσω.

Γιατί όποτε τα περήφανα γερατειά διαδήλωσαν για την πετσοκομμένη αντισυνταγματικά σύνταξη τους βάλατε τα παιδιά τους ,τα θαρραλέα ΜΑΤ να τους αποδεκατίσουν έτσι γιατί πρέπει από τον κουμπαρά του συνταξιούχου να ισοσκελίσετε τα χρέη που εσείς δημιουργήσατε .
ΚΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ Σκλαβώστε την πατρίδα για άλλα τετρακόσια χρόνια .
Αλλά να ξέρετε όταν φύγουμε εμείς, οι φοβισμένοι και ναρκωμένοι .
Οι επόμενες γενιές πιστεύω θα ξυπνήσουν και θα σας αφανίσουν ,όποιοι κι αν είστε ,όπου κι αν βρίσκεστε .

ΓΑΛΟΥΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai