Το πρώτο bitcoin ΑΤΜ

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Τετάρτη 3 Απριλίου 2013 ,


Το πρώτο bitcoin ΑΤΜ (εικονικού νομίσματος) στον κόσμο θα λειτουργήσει στην Κύπρο; - Bitcoin (εικονικό ψηφιακό νόμισμα) :Το νέο "αντισυστημικό" όπλο του συστήματος
  Bitcoin (εικονικό ψηφιακό νόμισμα):


Το  νέο  "αντισυστημικό"  όπλο  του συστήματος - Η αχρήματη κοινωνία απαραίτητη προϋπόθεση  της  επιβολής  μιας  παγκόσμιας κυβέρνησης

Ιδού ένα  ...προχωρημένο "κόλπο" της  "αχρήματης κοινωνίας" την οποία  θέλουν  να επιβάλλουν  όλοι όσοι  μας  έκαναν  χρόνια τώρα πλύση  εγκεφάλου για την "ανάγκη μιας  παγκόσμιας κυβέρνησης"  ή (σε πιό light προπαγάνδες) μιας  "παγκόσμιας διακυβέρνησης".

Μια  αχρήματη κοινωνία  στην οποία για να ζεις και να υπάρχεις  πρέπει να έχεις  σφραγιστεί ψηφιακά (ή  και πραγματικά) όχι  μόνο  στο μέτωπο ή στο  χέρι αλλά  στο μυαλό  και στην καρδιά.

Επί της ουσίας  η  "αχρήματη κοινωνία"  είναι  το τέλος  μιας  διαδρομής  που ειδικά  τα τελευταία χρόνια  ήταν  στρωμένη  με  εικονικό πλούτο  και χρήμα που  υπήρχε  μόνο στους  ηλεκτρονικούς πίνακες  των  χρηματιστηρίων.

Φυσικά  δεν καταλήξαμε  σε αυτό  το σημείο  επειδή  ο καπιταλισμός  "αρρώστησε"  ή  επειδή  το  σύστημα  δεν "προστάτευσε" επαρκώς τον εαυτό του.

Όλα  ήταν  προκαθορισμένα και άριστα  σχεδιασμένα, ώστε  αυτή  η εκτροπή  πρός ένα  παγκόσμιο  ψηφιακά ελεγχόμενο  ολοκληρωτισμό  να φανεί σαν  μια  φυσική ή φυσιολογική ροή  των πραγμάτων  κάτω απο μία Νέα Τάξη  σε συνθήκες μιας  άλλης  , "Νέας Εποχής".

Το bitcoin (εικονικό - ψηφιακό νόμισμα) είναι  ίσως  η πιο   έξυπνη παγίδα  της  Νέας Τάξης Πραγμάτων, προκειμένου  να εξαφανισθεί  κάθε  είδους  υλικό  μέσο  συναλλαγής (νόμισμα, χρυσός κλπ).
Δεν είναι λοιπόν καθόλου  τυχαίο , που  η  δήθεν  "αντισυστημική"  έκφανση  της "αχρήματης κοινωνίας" θα κάνει  την  εμφάνισή  της  πάνω  στα  ερείπια  της  οικονομικά δολοφονημένης  Κύπρου.

Ας δούμε  πρώτα  τι γράφει   σχετικά  το  www.Cyprus-mail.com:


World's first bitcoin ATM in Cyprus?

Ένας επιχειρηματίας έχει ανακοινώσει ότι επιθυμεί να εισαγάγει στην  Κύπρο το  πρώτο ΑΤΜ στον κόσμο για εικονικό νόμισμα (bitcoin*),το  οποίο δεν εκδίδεται ή  ελέγχεται από κάποια  κεντρική τράπεζα, αλλά  διακινείται και αυξάνεται μέσω μιας online κοινότητας  peer-to-peer**.
 
Ο Jeff Berwick, ιδρυτής της Stock House .com και Διευθύνων Σύμβουλος της TDV Media, δήλωσε στο blog του  dollarvigilante.com ότι σχεδιάζει να στήσει το πρώτο BitcoinΑΤΜ του κόσμου  στην  Κύπρο 
Το Bitcoin, το οποίο σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από έναν
μυστηριώδη προγραμματιστή  γνωστό με  το ψευδώνυμο "Satoshi Nakatomo," βασίζεται σε ένα δίκτυο peer-to-peer παρόμοιο με το πρωτόκολλο Bit Torrent για κοινή χρήση αρχείων μέσω του Διαδικτύου.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως νόμισμα για μια σειρά συν

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai