Ασπιρίνη και Καρκίνος!!!!!!

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Κυριακή, 7 Απριλίου 2013


Η ασπιρίνη μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου
Αποτελέσματα νέας βρετανικής έρευνας υποδεικνύουν ότι η λήψη ασπιρίνης έστω και για μία μόνο φορά το μήνα ενδέχεται να μειώσει τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου ακόμη και κατά 25 τοις εκατό.


Σύμφωνα με επιστήμονες του Πανεπιστημίου Queen's στο Belfast της Ιρλανδίας, μία εβδομαδιαία ή ακόμη και μηνιαία δόση του συνταγογραφούμενου αναλγητικού μπορεί να αποτρέψει σε σημαντικό βαθμό την ανάπτυξη καρκινικών όγκων.

Η έρευνά τους υπέδειξε ότι η συχνή δόση ασπιρίνης μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου του εγκεφάλου και καρκίνου του λάρυγγα κατά 22 τοις εκατό.

Οι επιστήμονες εντόπισαν μία σημαντική μείωση στον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου του εγκεφάλου και του λάρυγγα ανάμεσα σε ανθρώπους ηλικίας 55 έως 74 ετών που ελάμβαναν τακτικά ασπιρίνη. Η τακτική λήψη ασπιρίνης κατά το στάδιο της μέσης ηλικίας έχει ήδη δειχθεί ότι βοηθά στην μείωση του κινδύνου πρόκλησης καρδιακών επεισοδίων και εμφραγμάτων.

Ο Δρ. Nigel Carter, διευθυντής του Βρετανικού Ιδρύματος Οδοντικής Υγείας, σημείωσε ότι τα αποτελέσματα της έρευνας είναι ενθαρρυντικά, αλλά προειδοποίησε ότι η λήψη ασπιρίνης δεν θα έχει κανένα θετικό αντίκτυπο εάν τα άτομα συνεχίσουν να αγνοούν τους παράγοντες κινδύνου ανάπτυξης καρκίνου μέσω του καπνίσματος, της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ και της κακής διατροφής.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai