ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Τρίτη 9 Απριλίου 2013


Χαρίεσσα, 09/04/2013
 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ
Το όνειρο που έγινε πραγματικότητα
Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Χαρίεσσας, συμπληρώνοντας 17 χρόνια προσφοράς αίματος προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο, πραγματοποίησε διήμερη εκδρομή στην Αθήνα, το Σαββατοκύριακο 6-7 Απριλίου 2013.

Ένα ταξίδι πολυδάπανο, μέσα στην δύσκολη οικονομική πραγματικότητα των τελευταίων ετών, που όμως ξεπεράστηκε χάρη στην ευγενική χορηγία κάποιων ανθρώπων που στηρίζουν για πολλά χρόνια εμπράκτως την προσπάθεια του Δ.Σ. του Συλλόγου.
Έτσι, το πρωινό του προηγούμενου Σαββάτου, βρήκε τους αιμοδότες της Χαρίεσσας στο δρόμο για την Αθήνα και όλα έγιναν όπως προγραμματίστηκαν. Η πρώτη στάση έγινε για προσκύνημα στην Ιερά Μονή της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντος, στην Λυκόβρυση Αττικής. Στην συνέχεια επίσκεψη στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, όπου σε έναν τεράστιο ειδικά διαμορφωμένο χώρο συναντήσαμε δελφίνια, πτηνά, ερπετά και ζώα από όλον τον κόσμο που μας κράτησαν κοντά τους για δύο ώρες. Νωρίς το απόγευμα φτάσαμε στο ξενοδοχείο και μετά από μία σύντομη ξεκούραση βρεθήκαμε στο κέντρο της πρωτεύουσας και στην όμορφη Πλάκα για διασκέδαση.
Το πρωί της Κυριακής, συνοδευόμενοι από ξεναγό, επισκεφθήκαμε το καταπληκτικό Μουσείο της Ακρόπολης και στην συνέχεια βρεθήκαμε στον Ιερό Βράχο για να θαυμάσουμε τον Παρθενώνα, τις Καρυάτιδες, την υπέροχη θέα, μαζί με χιλιάδες τουρίστες και μαθητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ακολούθησε μία βόλτα στην Πλατεία Συντάγματος, στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, και χρησιμοποιώντας το Αττικό Μετρό φτάσαμε στο σημείο αναχώρησης με λεωφορείο για τον δρόμο της επιστροφής. Μετά από δύο ώρες περπατούσαμε στην παραλία της Χαλκίδας, όπου γευματίσαμε και θαυμάσαμε το παλιρροιακό φαινόμενο των νερών του πορθμού του Ευρίπου.
Το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ.Καλαϊτζίδη Κώστα, που ανέλαβε το μεγαλύτερο κόστος της εκδρομής, καθώς και τους λοιπούς χορηγούς που θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους.
 
Εθελοντική Αιμοδοσία την Κυριακή 14/04/2013
Ο Σύλλογός μας θα πραγματοποιήσει την πρώτη για το 2013 Εθελοντική Αιμοδοσία, την ερχόμενη Κυριακή 14/04/2013 και ώρες 9:00 το πρωί έως 1:00 το μεσημέρι, στον χώρο του Δημοτικού Ιατρείου Χαρίεσσας, η οποία είναι αφιερωμένη στο μέλος του Συλλόγου μας, εθελοντή αιμοδότη κ.Παπαθεοδώρου Ιωάννη.
Καλούμε τους συμπολίτες μας να στηρίξουν την προσπάθεια.
Αφιερώνοντας πέντε λεπτά από τον χρόνο μας, χαρίζουμε ζωή στον συνάνθρωπό μας!
«ΔΙΝΩ ΑΙΜΑ, ΧΑΡΙΖΩ ΖΩΗ»

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai