Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Τρίτη, 30 Απριλίου 2013 ,

Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΟΡΑΦΙΕΣ
 Δημοσιεύθηκε στις 4 Απρ 2013
Σε αυτό το «6ο βίντεο Αλκυόνη Πλειάδες» και αφού είδαμε τις «διάφορες συνομωσίες» και τα κρυφά σχέδια που έχουν καταστρώσει «οι σκοτεινοίκατακτητές της ΝΠΤ» και συνεχίζοντας με αυτή την ενδιαφέρουσα αναζήτηση αξιόπιστων στοιχείων που «μας αφορά όλους» πολλοί ερευνητές «στις πολιτικές επιστήμες και την γεωπολιτική» διαπίστωσαν ότι οι υποκινητές της «Νέας Παγκόσμιας Τάξης ΝΠΤ» υπήρξαν οι δημιουργοί για δικό τους συμφέρον του «παράνομου συνταγματικά Αποθέματος Χρυσού» (FED). Μιλάμε για μία «Εθνική Ιδιωτική Τράπεζα» που μαζί με άλλες «Διεθνείς Τράπεζες» που ανήκουν στις «είκοσι κυριότερες οικογένειες μεγιστάνων» μέλη «των Ιλλουμινάτι-Μπίλντενμπεργκ και άλλων
 Απόκρυφων Οργανώσεων» είναι αυτοί «που με ακόρεστη απληστία» κατέλαβαν και έλεγξαν «όλα τα αποθέματα Χρυσού στον κόσμο». Κατ' αυτό τον τρόπο «τα Αποθέματα Χρυσού» που οι διάφορες χώρες «είχαν πάντα» μειώθηκαν μέχρι να φτάσουν να είναι «τελείως κενά».
Και παρ όλο που δηλώνουν ότι τα "Gold-Holdings" (αποθέματα χρυσού) είναι πολύ καλά προστατευμένα, αυτό είναι αληθινό ή μήπως «δεν υπάρχει πλέον χρυσός που φυλάσσεται στα στέρεα θησαυροφυλάκια »;
 Ακόμη πρόσφατες έρευνες «ειδικών στα οικονομικά» ανακάλυψαν ότι ο Χρυσός πολλών χωρών «δεν υπάρχει πλέον» και έχει αντικατασταθεί από «Βολφράμιο επικαλυμμένο με χρυσάφι».
 Απ' όσο γνωρίζουμε αυτή η τεράστια «παγκόσμια απάτη του χρυσού» είναι «τόσο βρώμικη» που θα μπορούσε να επιφέρει σοβαρές συνέπειες τόσο για τη «Διεθνή Ελίτ» στην οποία ανήκουν «οι Μπίλντεμπεργκ, οι Πεφωτισμένοι, η Majestic 12, το Κλαμπ της Βοημίας, το Κλαμπ της Ρώμης», όσο και για πολλές ακόμη από τις «Σκοτεινές Κρυφές τους Οργανώσεις».
 Επιπλέον στόχος των υποκινητών της ΝΠΤ είναι εκτός από το να «φτωχύνει τον πληθυσμό» και να μας οδηγήσει σε φοβερές «οικονομικές κρίσεις», αποτελεί επίσης μέρος των «σκληρών σχεδίων» που κατέστρωσαν οι «Σκοτεινοί Αφέντες» όπως συνέβη με την σοβαρή επίθεση που έγινε «στους Δίδυμους Πύργους του Κέντρου Εμπορίου» στη Νέα Υόρκη, στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001.
Εάν εμβαθύνουμε σε αυτό το μυστήριο θα δούμε ότι «κεντρικός άξονας» αυτής της τρομερής καταστροφής υπήρξε ο γνωστός «αριθμός 11».

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai