Βούλγαροι και... η Θράκη

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Πέμπτη 18 Απριλίου 2013


Ξύπνησαν τώρα και οι Βούλγαροι και... η Θράκη είναι δική τους λένε!
Αυτά είναι τα αποτελέσματα, όταν επί σειρά ετών επιλέγεις αντί για εξωτερική πολιτική να εκπέμπεις πως είσαι ο «καρπαζοεισπράκτορας» των Βαλκανίων που σε κάθε πρόκληση απαντάς άντε στην καλύτερη με ένα διάβημα διαμαρτυρίας. 


Αυτά συμβαίνουν όταν ζεις στα Βαλκάνια, αλλά επί σειρά ετών οι πολιτικοί σου ζουν στον δικό τους κόσμο!

Αφού αφήσαμε 20χρονια τους Σκοπιανούς να λένε ό,τι μπούρδα τους κατέβει στο κεφάλι και σύντομα θα το πληρώσουμε ακριβά αυτό, αφού αφήσαμε τους Τούρκους να λένε και αυτοί ό, τι μπούρδα τους κατέβει στο κεφάλι και επίσης θα το πληρώσουμε ακριβά και αφού αφήσαμε την Αλβανία να λέει επίσης ό,τι μπούρδα της κατέβει στο κεφάλι ...τώρα πήραν σειρά και οι Βούλγαροι για να πουν τη δική τους μπούρδα, ό, τι δήθεν η Θράκη τους ανήκει!

Επιτέλους υπάρχει κανείς σε αυτόν τον τόπο να αντιληφθεί ποίοι είναι οι μοναδικοί μας σύμμαχοι και με ποιους μπορούμε να έχουμε μέλλον ή θα επιτρέψουμε να μας διχοτομήσουν και να μας τριμοτομήσουν οι δήθεν σύμμαχοι εξ Αμερικής πειθόμενοι;

Στις 11 έως 27 Ιουλίου 2013 θα διεξαχθεί η αεροπορική άσκηση «THRACIAN STAR» στην αεροπορική βάση «Graf Ignatevo» με πρωτοβουλία της Πολεμικής Αεροπορίας της Βουλγαρίας και συμμετοχή των ΗΠΑ και της Ρουμανίας. Στην άσκηση αυτή αποφασίστηκε, μετά από πρόσκληση της Βουλγαρικής ΠΑ, η συμμετοχή μαχητικών της ΠΑ.

Κατά την πρώτη σύσκεψη στη Σόφια, παρουσιάστηκαν από την Βουλγαρική πλευρά βασικά ενημερωτικά και άλλα επιχειρησιακά στοιχεία, σχετικά με την διεξαγωγή της άσκησης. Με αφορμή την παρουσίαση των εν λόγω στοιχείων, έγινε αναφορά και σε δήθεν ιστορικά στοιχεία, στα οποία σημείωσαν με έμφαση «την καταγωγή τους από τους Θράκες», ενώ συμπεριέλαβαν και ιστορικό χάρτη στον οποίο απεικονίζοντο εδάφη που συμπεριελάμβαναν όλη την Ελληνική Θράκη. Ομοίως στον εν λόγω χάρτη απεικονίζεται και η αρχαία Μακεδονία, χωρισμένη δια συνόρων από την υπόλοιπη Ελλάδα.


Με εντολή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Παναγιωτόπουλου, ο Α/ΓΕΑ, κ. Ευάγγελος Τουρνάς, με την από 12η Απριλίου 2013 επιστολή διαμαρτυρίας που απέστειλε στον Βούλγαρο ομόλογό του, Υποπτέραρχο Constantin Popov, τόνισε ότι τα εν λόγω στοιχεία είναι πλήρως ανακριβή, ότι η ιστορική αυτή αναφορά είναι άσχετη με τους σκοπούς της αεροπορικής άσκησης και ζήτησε να αποσυρθεί ο εν λόγω χάρτης από τα επιχειρησιακά στοιχεία αυτής προκειμένου να συμμετάσχει η Ελληνική Π.Α.

Ο Υποπτέραρχος Constantin Popov, με την από 15η Απριλίου 2013 επιστολή του, ευχαρίστησε τον Έλληνα ομόλογό του για την από 12η Απριλίου 2013 επιστολή του, υπογραμμίζοντας την σημασία της ελληνικής συμμετοχής στην άσκηση. Τον διαβεβαίωσε επίσης ότι σχετικά με τον ιστορικό χάρτη έχουν ήδη γίνει διορθωτικές ενέργειες για να ικανοποιηθούν οι ελληνικές θέσεις και έτσι θα συμμετάσχει η Ελλάδα.

Εν ολίγοις δεν ζητούν συγνώμη, αλλά λένε ότι θα προβούν σε διορθώσεις και εμείς σαν οι απόλυτοι ραγιάδες του ΝΑΤΟ σπεύδουμε να συμμετάσχουμε σε μία άσκηση με εντολές της Αμερικής και στην ουσία ως εχθρική απάντηση προς την Ρωσία και την αμυντική συμφωνία που έκλεισε με την Σερβία... Ο καθένας μπορεί ελεύθερα να βγάλει τα συμπεράσματά του για το μέγεθος της γελοιοποίησης που βιώνει αυτός ο δύσμοιρος τόπος από αυτούς τους δύσμοιρους «άντρες» που μας κυβερνούν!

πηγή: newsbomb.gr

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai