Διακοπές στην Κίνα

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Η Κίνα θα είναι τελικά ο επόμενος σταθμός του πρωθυπουργού του Μπαγκλαντές, Αντώνη Σαμαρά, στα πλαίσια της συνέχισης των ταξιδιών αναψυχής με πρόσχημα την αναζήτηση επενδύσεων, που ξεκίνησε από τον περασμένο Ιούνιο.


Ο μεγάλος ηγέτης, θα πραγματοποιήσει το ταξίδι του από τις 15 έως τις 19 του Μάη και το βεβαρημένο πρόγραμμά του περιλαμβάνει: επίσκεψη στο Σινικό Τείχος, την Αυτοκρατορική Νεκρόπολη των Μίνγκ, στο Ναό του Ουρανού, την Πλατεία Τιεν Αν Μεν και το θερινό ανάκτορο και πολλά άλλα. Τα βράδια, πρόκειται να παρακολουθήσει παράσταση κλασικής κινέζικης Όπερας, από την Όπερα του Πεκίνου, ενώ σκοπεύει να πραγματοποιήσει και ταξίδι αστραπή στην Σαγκάη.

Στον υπόλοιπο χρόνο που θα του απομείνει, γιατί κακά τα ψέματα, το μισό ταξίδι στο δρόμο θα το φάει το παιδί μας, ο Αντώνης θα δουλέψει για την Ελλάδα, αποκρατικοποιώντας ότι προλάβει, δίνοντας προτεραιότητα στα λιμάνια.

Αυτό που μας κάνει εντύπωση, είναι η αδράνεια των Αμερικανικών, παρακρατικών, μυστικών, δολοφονικών υπηρεσιών στην περίπτωση της συμφωνίας της Ελληνικής Κυβέρνησης με την COSCO.

Αχ, ο Καημένος ο Κώστας ο Καραμανλής τα τράβηξε όλα... Αν είχε κάνει τότε τη συμφωνία με τους Ρώσους, θα είχαμε 0,5 σεντς πιο φθηνό φυσικό αέριο. Μπορεί και 0,6.

Γυρνώντας από την Κίνα, ο Αντωνάκης θα δηλώσει πως η σύσκεψη με τον Κινέζο ομόλογο του πήγε καλύτερα από ότι υπολόγιζε, πως η συνεργασία με τους Κινέζους όχι μόνο θα συνεχιστεί, αλλά και θα διευρυνθεί δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίες και φέρνοντας ζεστό χρήμα στα ταμεία τους κράτους και πως υπάρχει ενδιαφέρον, για την πραγματοποίηση επενδύσεων.

Μετά θα πάει Γερμανία.

RAMNOUSIA

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai