'Αδωνις Γεωργιάδης

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Ευθεία επίθεση στους εργαζόμενους της ΕΡΤ εξαπέλυσε ο 'Αδωνις Γεωργιάδης. Ο βουλευτής της Ν,Δ, με τηλεφωνική του παρέμβαση στην "κλειστή" τηλεόραση της ΕΡΤ, κατηγόρησε τους εργαζόμενους στην δημόσια ραδιοτηλεόραση ότι όταν υπήρχε ένα μεγάλο γεγονός έκαναν απεργία.


"Σας υπενθυμίζω ότι η ΕΡΤ ξεκίνησε τον πόλεμο. Ερχεται ο Ολάντ, απεργία. Ερχεται η Μέρκελ, απεργία. Κάνει ταξίδι ο Σαμαράς στην Κίνα απεργία. Τόσο καιρό δεν είχατε καμία διάθεση να μιλήσετε με την κυβέρνηση. Τώρα δεν έχει η κυβέρνηση".

Είπε επίσης ότι: "Έχετε απεργήσει περισσότερες ώρες από ότι εργαστήκατε το τελευταίο εξάμηνο. Το δικαίωμα της απεργίας έχει και ευθύνες. Τόσα χρόνια στην ΕΡΤ υπήρχε κατάχρηση δικαιωμάτων. Οχι από όλους αλλά υπήρχε".

Κατηγόρησε όλες τις κυβερνήσεις γιατί όπως ανέφερε "Υπήρχε πλεονάζον προσωπικό, άτομα με τρεις και τέσσερις δουλειές που έπαιρναν παχυλούς μισθούς εδώ και 40 χρόνια. Το πρόβλημα δεν είναι οι καλοί εργαζόμενοι της ΕΡΤ, αλλά οι άλλοι".

Μάλιστα, προς στιγμήν προκλήθηκε ένταση όταν ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε πως οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ δεν θα δεχόντουσαν καμία πολιτισμένη συζήτηση και θα έκαναν κατάληψη στα στούντιο.


Τ'ελος, κατηγόρησε την ΕΡΤ για απόπειρα εκβιασμού εναντίον της κυβέρνησης λέγοντας: "Οταν κάνετε απεργία σε κάθε μεγάλο γεγονός της κυβέρνησης, αποδεικνύετε ότι δεν είστε πολιτισμένοι άνθρωποι. Δείξατε ακραία κοινωνική ανευθυνότητα".

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai