Ρεκόρ Γκίνες με κοντοσούβλι!!!!!

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Στα ρεκόρ Γκίνες με κοντοσούβλι
Ένα λαχταριστό, ξεροψημένο κοντοσούβλι έστειλε τα Καλύβια Πεζούλας, στη λίμνη Πλαστήρα της Καρδίτσας, στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

Το κοντοσούβλι έφτασε τα 186,3 μέτρα!


Το κοντοσούβλι μήκους 186,3 μέτρων έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ των 172 μέτρων που κατείχαν από πέρσι, επίσης τα Καλύβια Πεζούλας.
Φέτος η περιοχή οργανώθηκε καλύτερα και 72 εθελοντές δούλεψαν σκληρά για ένα τρίμηνο, αναζητώντας... χοιρινό κρέας, κάρβουνα και σούβλες. Για το νέο, παγκόσμιο ρεκόρ χρειάστηκαν 800 κιλά χοιρινό κρέας, 143 σούβλες που δημιούργησαν μια αυτοσχέδια ψησταριά μήκους 187 μέτρων και σχεδόν πέντε τόνοι κάρβουνα.
Οι επαγγελματίες της περιοχής και οι τοπικές αρχές εργάστηκαν με ζήλο από τον περασμένο Μάρτιο, για να φέρουν σε πέρας το εγχείρημα και να καταρρίψουν το δικό τους προηγούμενο ρεκόρ, ενώ το λαχταριστό κοντοσούβλι απόλαυσαν εκατοντάδες ντόπιοι και επισκέπτες που είχαν κατακλύσει την περιοχή την Κυριακή.
Η οργανωτική επιτροπή, την οποία αποτελούσαν εκπρόσωποι της περιφέρειας Θεσσαλίας, του δήμου Λίμνης Πλαστήρας, της δημοτικής κοινότητας Πεζούλας, της Αδελφότητας Καλυβίων Πεζούλας, αλλά και οι εθελοντές, είχαν φροντίσει να είναι τα πάντα έτοιμα, όταν έφτασαν οι κριτές του Ρεκόρ Γκίνες. Και την ώρα που οι σούβλες γυρνούσαν και το χοιρινό κρέας ανέδυε μια εξαιρετική μυρωδιά που ξελίγωνε το κοινό, οι κριτές έδωσαν το OK
Μέτρησαν την ποσότητα του κρέατος, το μήκος της σούβλας και συμφώνησαν πως είναι το μεγαλύτερο κοντοσούβλι που έχει παρασκευαστεί ποτέ σε όλο τον κόσμο.

Oταν ολοκληρώθηκε το ψήσιμο, δόθηκε το σύνθημα να αρχίσει το γλέντι.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai