Μάχη Τσίπρα-Στουρνάρα:

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Είσαι οικονομολόγος, όχι συνταγματάρχης
Νωρίς νωρίς άναψαν τα αίματα στη Βουλή για το θέμα της ΕΡΤ, με τον Αλέξη Τσίπρα να εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον Γιάννη Στουρνάρα και να τον χαρακτηρίζει «παράνομο».


«Εδώ και ένα χρόνο κυβερνάτε με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Έχετε κάνει 19 μέχρι τώρα» είπε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε: «Θέλω να δώσετε απαντήσεις στον ελληνικό λαό. Εδώ και τρεις μέρες έχει φιμωθεί το κανάλι της Βουλής. Πλήξατε τη δημοκρατία και τα εθνικά μας συμφέροντα. Ποιος αποφάσισε να φιμώσει το κανάλι της Βουλής; Γιατί οι Έλληνες δεν μπορούν να ενημερωθούν για τις συνεδριάσεις της Βουλής; Σιγήσατε την φωνή της Ελλάδας στο εξωτερικό κα την ομογένεια. Παράνομος είστε εσείς κύριε υπουργέ. Θα στείλετε άραγε ειδοποίηση και στην EBU ότι είναι παράνομη; Πού οδηγείτε τον τόπο; Είστε οικονομολόγος, δεν είστε συνταγματάρχης!»
Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για μεθοδεύσεις που γυρνούν τη χώρα πολλά χρόνια πίσω και σημείωσε πως «με αυτές τις επιλογές σας παρακολουθούν πολλαπλάσιοι πολίτες την ΕΡΤ, απ΄ ότι την παρακολουθούσαν πριν».
Ο κ. Στουρνάρας δεν άφησε αναπάντητους τους ισχυρισμούς του κ. Τσίπρα και τόνισε πως «η ΕΡΤ δεν κλείνει, αλλά ανασυγκροτείται» και σημείωσε πως η δημόσια τηλεόραση θα ανοίξει το δυνατότερο δυνατό και σύντομα θα γίνει επανασύσταση του νέου φορέα που θα πάψει να κοστίζει πολλαπλάσια.
Ο υπουργός Οικονομικών χαρακτήρισε αναγκαίο και θαρραλέο βήμα την απόφαση της κυβέρνησης ενώ παραδέχθηκε πως δεν ήταν εύκολη επιλογή η διακοπή μετάδοσης εκπομπών. Ακολούθως, σημείωσε ότι «δε μπορεί κάποιος να εκπέμπει σήμα χωρίς άδεια», καταλήγοντας ότι το success story συνεχίζεται.

«Να ξέρετε ότι είμαστε αποφασισμένοι το επόμενο διάστημα να προβούμε σε κάθε ενέργεια προκειμένου να σας φέρουμε εδώ να λογοδοτήσετε απέναντι στον ελληνικό λαό. Ξεφτιλίζετε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους θεσμούς» του απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε: «Θελήσατε να πετάξετε ένα πυροτέχνημα αποπροσανατολισμού από το φιάσκο της οικονομίας. Μόνο που το πυροτέχνημα έσκασε στα χέρια σας. Τα ψέματα τελειώνουν».

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai