"Κύριε πρωθυπουργέ μην μας παραμυθιάζετε"!!!

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Ναύαρχος Γκορτζής: "Κύριε πρωθυπουργέ μην μας παραμυθιάζετε"!!!


Μ΄ ένα κείμενο “φωτιά” ο ναύαρχος Κωστής Γκορζής απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό του ζητά ένα πράγμα: “Σταματήστε να μας παραμυθιάζετε”. Ο ναύαρχος Γκορτζής , που συμμετείχε στην μεγάλη στιγμή του ΒΕΛΟΥΣ πλάϊ στον Νίκο Κουρή, δεν φοβάται να πει αλήθειες. 

Κύριε Πρωθυπουργέ,
 γνωρίζω καλά τα αποστάγματα της λαϊκής σοφίας ως αυτό «στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα» επομένως και την τύχη της ανοικτής αυτής επιστολής εάν και όποτε οι παρατρεχάμενοί σας θέσουν το περιεχόμενό της υπ’ όψη σας…
 Οφείλω όμως να καταθέσω δημόσια τις σκέψεις μου μήπως και αυτοί οι παρατρεχάμενοί σας έχουν καταφέρει να σας πείσουν ότι όλοι οι Έλληνες πολίτες τρώμε κουτόχορτο ή καπνίζουμε άλλου είδους χόρτο
ώστε να παρακολουθούμε αυτά που γίνονται σιωπηροί και αποχαυνωμένοι.
Και «αυτά που γίνονται» δεν είναι άλλο παρά η συνέχιση του παραμυθιάσματος της κοινωνίας με συνθήματα και παραμύθια που κρύβουν κάτω από το χαλί τις βρωμιές ενός πολιτικού συστήματος επί δεκαετίες.
Παραμυθιάζετε την κοινωνία όταν ισχυρίζεστε ότι έχετε την εξουσιοδότηση –μέσω των εκλογών- να κυβερνάτε. Το ίδιο και η δήθεν αντιπολίτευση… Στρογγυλοκάθεστε εναλλασσόμενοι στην εξουσία ψηφιζόμενοι από τη μειονότητα των εγγεγραμμένων εκλογέων, με καλομαγειρεμένους εκλογικούς Νόμους με τη διαχρονική πρόφαση «ανάγκης για σταθερότητα λόγω των κρίσιμων στιγμών που διανύει η Πατρίδα μας». Σταθερότητα ως προς τη διατήρηση της εξουσίας, βεβαίως, του υποταγμένου πολιτικού συστήματος σε αλλότριους πάτρωνες από καταβολής του νεοελληνικού κράτους.
 Παραμυθιάζετε την κοινωνία ότι το «μεγάλο Δημόσιο» και η αναποτελεσματικότητά του επέφερε την πτώχευση του κράτους. Προσπαθείτε να συνενοχοποιήσετε τους πολίτες για να αποενοχοποιηθείτε των εγκλημάτων σας. Νομίζετε ότι μας πείσατε ότι οι μισθοί και οι συντάξεις –μαζί ακόμα και με αυτές τις «μαϊμούδες»- έριξαν έξω τα Ταμεία. Ούτε λέξη ψελλίζετε για τις ευθύνες των Τραπεζών στη διαχείριση των αποταμιεύσεων των πολιτών, ούτε λέξη για το αμαρτωλό Χρηματιστήριο που ξεπάτωσε τις οικονομίες των Ελλήνων, τσιμουδιά για τα εκατομμύρια που με παγκόσμιας πρωτοτυπίας Συμβάσεις χαρίζετε στους μεγαλοεργολάβους, τον σκασμό για τα εκατομμύρια που χαρίζετε στους «επιχειρηματίες» των ΠΑΕ, άκρα του τάφου σιωπή για το κόστος των έργων υποδομής των τελευταίων σαράντα χρόνων που δόθηκαν σε μειοδότες του 50% και κόστισαν 150%, ούτε λέξη για τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων σας, για τα αφορολόγητα υπουργοβουλευτικά εισοδήματά σας, μούγκα για το εκατομμύριο του Τσουκάτου με τα όποια παρελκόμενά του…, ούτε λέξη για τις «επιδοτήσεις» του 30% των πολιτών ψηφοφόρων σας.
Όλα αυτά χρήματα των πολιτών ήταν… Και αφού εσείς και το οικονομικοπολιτικό κατεστημένο φάγατε του σκασμού από αυτά, μας «κουρεύετε» μισθούς, συντάξεις, αποθεματικά των ταμείων μας, ομόλογα, και στέλνετε στον καιάδα της ανεργίας και της μετανάστευσης μικρούς και μεγάλους.
 Παραμυθιάζετε την κοινωνία με την «αγάπη» σας για τους «ένστολους» και τις υποσχέσεις σας για ιδιαίτερη φροντίδα (εκπηγάζουσας από το Σύνταγμα) ενώ τους βρήκατε εύκολα θύματα ληστείας εκ μέρους σας με τις άδικες και άνισες καταληστεύσεις των εισοδημάτων τους σε σχέση με άλλους Κλάδους που τους έχετε ανάγκη τόσο για να νομιμοποιούν τα εγκλήματά σας όσο και για να σας προστατεύουν από τις επιπτώσεις τους.
 Εμείς οι στρατιωτικοί από τα μικράτα μας μάθαμε ότι δεν μπορούμε να απεργούμε, ούτε να «απέχουμε» από τα καθήκοντά μας για να εκβιάζουμε προνόμια ή βελτίωση του βιοτικού μας επιπέδου. Συναισθανόμαστε τις ευθύνες μας και υπακούουμε υπομένοντας. Αυτό παρεξηγείται βεβαίως από αστράτευτους, παχύδερμους στο νου, στενούς συνεργάτες σας που αποδίδουν την υπομονή σε συγγενή «αυτισμό» των στρατιωτικών και φαίνεται ότι κι εσείς έχετε πεισθεί γι αυτό. Δεν δικαιολογείται αλλιώς η πολιτικάντικη προσπάθειά σας στην ΔΕΘ να «περιτυλίξετε» την παρανομία σας –τη μη συμμόρφωση με την απόφαση του ΣΤΕ- με …φύκια αγάπης και …μεταξωτές κορδέλες φτιασιδώματος του νέου κουρέματος που μας επιφυλάσσετε. Οι δικαιολογίες σας δεν μας ακουμπούν πλέον. Φορολογείστε τα δικά σας εισοδήματα, βρέστε το …εκατομμύριο του Τσουκάτου και τα άλλα που «ψάχνετε» επί διετία στα σκοτάδια του πολιτικοοικονομικού σας συστήματος με φακούς χωρίς μπαταρίες… και θα βρείτε λεφτά για να μας επιστρέψετε τα παραπάνω κλεμμένα από αυτά που κλέψατε από τους άλλους πολίτες….
 Η υπομονή των «αυτιστικών» έχει εξαντληθεί μαζί με την αξιοπρέπειά τους. Και πριν βιαστείτε να χαρακτηρίσετε τυχόν «αποχή» τους στο εγγύς μέλλον ως εθνική προδοσία, κοιταχθείτε στον καθρέφτη.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai