Οι ΗΠΑ δεν συγχωρούν ότι η Αργεντινή επιβίωσε:

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 2014 ,

Οι ΗΠΑ δεν συγχωρούν ότι η Αργεντινή επιβίωσε: Κατάσχουν περιουσιακά στοιχεία των ανθρώπων της Προέδρου Κ. Φερνάντες


Νέα επίθεση των «αρπαχτικών» των αγορών εναντίον της Αργεντινής, μέσω της αμερικανικής Δικαιοσύνης, καθώς..
αυτή τη φορά αναζητούν περιουσιακά στοιχεία του στενού περιβάλλοντος της Αργεντινής προέδρου Κριστίνα Φενρνάντεζ, για να τα κατασχέσουν.
Δεν έχουν ακόμα αποδεχτεί την ήττα τους από την γενναία πολιτικό που έχει αμφισβητήσει και κερδίσει κατά κράτος το νεοταξικο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την DW κερδοσκοπικά κεφάλαια μετά από την αποτυχία τους να έχουν το δικαστικό αποτέλεσμα που ήθελαν στα αμερικανικά δικαστήρια ψάχνουν να βρουν τα περιουσιακά στοιχεία ανθρώπων που έχουν σχέση με την κυβέρνηση της Αργεντινής! Τι προσπαθούν να κάνουν οι αδίστακτοι; Να αποδείξουν ότι αυτά είναι προϊόντα διαφθοράς ώστε να αναγκάσουν τους Αμερικανούς να τα δεσμεύσουν κι έτσι μετά αυτοί να τα πουλήσουν!
Οι κερδοσκόποι έχουν “στοχοποιήσει” ανθρώπους που έχουν σχέση με την πρόεδρο της Αργεντινής, οι οποίοι υποτίθεται μέσω εταιρειών έχουν διακινήσει παράνομα 65 εκατομμύρια δολάρια.
Την όλη ιστορία την διακινούν και την προκαλούν δύο κερδοσκοπικοί οργανισμοί οι οποίοι δεν συμφώνησαν με το κούρεμα κατά 70% των αργεντίνικων ομολόγων το 2001. Σε αντίθεση με το 93% των ομολογιούχων!
Από τότε προσπαθούν να τσακίσουν την Αργεντινή . Το μόνο που κατόρθωσαν από την απληστία τους ήταν να καταστρέψουν και το 93% των ομολογιούχων! Κι αυτό γιατί πριν λίγους μήνες αμερικανικό δικαστήριο αποφάσισε ότι όσο τα δύο κερδοσκοπικά κεφάλαια δεν παίρνουν το 1,3 δις δολάρια που διεκδικούν πρέπει να παγώσουν και οι πληρωμές στους υπόλοιπους ομολογιούχους για τους οποίους η Αργεντινή είναι πρόθυμη να πληρώσει!
Το ελπιδοφόρο μέχρι στιγμής τουλάχιστον είναι ότι η Αργεντινή δεν κάνει πίσω. Παρά το γεγονός ότι πολλές φορές τα δυτικά ΜΜΕ και τα ελληνικά εγχώρια μας την παρουσιάζουν ως παράδειγμα προς αποφυγή με την ανάλυση που ακολουθεί θα καταλάβετε ότι δεν είναι καθόλου έτσι.
Ό λόγος που σκοπίμως διαστρεβλώνουν την αλήθεια τα ελληνικά ΜΜΕ είναι για να μην πιστέψει ούτε λεπτό ο Έλληνας πολίτης ότι μπορεί να ξεφύγει από τα τεχνητά χρέη του, και τα «κοράκια» των αγορών.
Τα δε δυτικά ΜΜΕ το κάνουν κατ’ εντολή της Ουάσιγκτον, το κατεξοχήν κέντρο της Νέας Τάξης Πραγμάτων για να μην δημιουργηθεί ποτέ η εντύπωση σε άλλους λαούς ότι κάποια χώρα κατάφερε να ξεφύγει από την στυγνή αυτή Παγκόσμια Δικτατορία.
Είναι τα ίδια ΜΜΕ που παρουσίασαν την ενεργειακώς ανεξάρτητη Ρωσία που είναι και ο μεγαλύτερος σιτοβολώνας του πλανήτη, με χρέος 18%, ως χρεοκοπημένη επειδή οι πολίτες της έκαναν ουρές για να αγοράσουν πολυτελή αυτοκίνητα!
Το ότι είχαν δολάρια στην άκρη τα οποία λόγω ανατίμησης τους βοήθησαν να τα αγοράσουν σε μισή τιμή, ουδόλως απασχόλησε τους μέγιστους «φωστήρες» της δημοσιογραφίας μας, που κράζουν στα δελτία και στα ραδιόφωνα θριαμβολογώντας ότι «οι ΗΠΑ διέλυσαν την Ρωσία» λες και η καταγωγή τους ήταν από την Λουιζιάνα.
Μιας χώρας (οι ΗΠΑ) που πιθανότατα χρωστάει και στον… γαλαξία, με 18 τρισ. δολάρια χρέος που αποτελεί το 1/4 του πλανητικού χρέους! Είναι οι ίδιοι που θα αναφέρουν την Αργεντινή ως κακό παράδειγμα, για δε την Ισλανδία, όλοι έχουν ξεχάσει ότι υπάρχει, αν μπορούσαν θα την εξαφάνιζαν και από τον χάρτη.
Τα ίδια έλεγαν και για την Αργεντινή όταν αποφάσισε να προστατέψει τους πολίτες της, και έδειχναν χωρίς ντροπή τα επεισόδια του 2001 που οδήγησαν τον Ντελα Ρούα σε δραπέτευση με ελικόπτερο, ως  επεισόδιο λόγω της χρεοκοπίας.
Ανάμεσα στην επιλεκτική χρεοκοπία της Αργεντινής και την επιλεκτική χρεοκοπία της Ελλάδας υπάρχουν θεμελιώδεις διαφορές, που μόλις θα αναδειχθούν θα γίνει κατανοητό, ότι η μεν Αργεντινή έχει παρόν και μέλλον, η δε Ελλάδα, θα τελεί υπό κατοχή για τουλάχιστον μισό αιώνα.
Τι σημαίνει επιλεκτική χρεοκοπία; Ότι η Αργεντινή δεν θα μπορεί να βγει στις αγορές να δανειστεί. Μα έτσι και αλλιώς δεν δανείζονταν για πάνω από μια δεκαετία. Η οικονομία της είχε προσαρμοστεί στο να μη δανείζεται. Τι παραπάνω θα της συμβεί;
Η ανεργία στην Αργεντινή είναι στο 6,9% ενώ στην Ελλάδα είναι στο 27,3% επίσημα (το ανεπίσημα είναι ακόμα πιο δυσθεώρητο).
Η Αργεντινή είναι μια από τις μεγαλύτερες κτηνοτρόφες χώρες στον κόσμο. Τουτέστιν ότι και να γίνει ο λαός έχει να φάει και θεωρείται αυτάρκης ως χώρα σε είδη πρώτης ανάγκης. Όποιος καλύπτει τις πρώτες ανάγκες του αυτόματα καθίσταται ΜΗ ΕΚΒΙΑΣΙΜΟΣ. Αυτό αντίθετα δεν μπορούμε να το πούμε για την Ελλάδα.
Η Αργεντινή έχει μηδενικό έλλειμμα εδώ και μια δεκαετία, αντίθετα το έλλειμμα στην Ελλάδα είναι κάτι σαν ανέκδοτο, και αποτελεί αντικείμενο μόνιμης αλχημείας, για να προκύπτουν «κοινωνικά μερίσματα» πριν τις εκλογές.
Η Αργεντινή έχει το δικό της νόμισμα, το πέσος, ενώ εμείς αντίθετα είμαστε παγιδευμένοι στην φυλακή του ευρώ.
Η Αργεντινή που τα ελληνικά συστημικά ΜΜΕ θεωρούν χρεοκοπημένη, ανήκει στους G20 λόγω του μεγέθους της οικονομίας της.
Το σημαντικότερο, η Αργεντινή χρωστάει σε ιδιώτες, αν θέλει δεν τους πληρώνει, και επιλέγει τη σωτηρία των ανθρώπων της.
Η Ελλάδα επί κυβερνήσεως Παπανδρέου αποφάσισε να εξασφαλισθούν οι ιδιώτες πληρώνοντάς τους με δανεικά χρήματα από τα κράτη της ΕΕ, και το ΔΝΤ.
Η Αργεντινή ουσιαστικά δεν χρωστάει, αντίθετα εμείς χρωστάμε 174% του ΑΕΠ!
Τέλος στην Ελλάδα δεν θέλει να επενδύσει κανείς. Αντίθετα στην Αργεντινή θέλουν να επενδύσουν όλοι και να γίνει μέλος των BRICS!
Kαι εν πάση περιπτώσει η Αργεντινή μετά την χρεοκοπία του 2001, είναι στους G20, την Ελλάδα που ακριβώς την έχουν τοποθετήσει οι κυβερνήσεις Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά; Στον υπόνομο των διεθνών αγορών…
Ποιός είναι λοιπόν αυτός που έχει πραγματικά χρεοκοπήσει; Την δική μας χρεοκοπία την παρουσίασαν ως «σοφή επιλογή», επειδή δεχτήκαμε να αλυσοδεθεί ο ελληνικός λαός για να ικανοποιηθούν οι αγορές, ενώ την άρνηση της Αργεντινής στο να παραδώσει το λαό της στα χέρια των τοκογλύφων τα εγχώρια και δυτικά ΜΜΕ την παρουσιάζουν σαν μια κοσμογονική καταστροφή, με απρόβλεπτες συνέπειες για τους πολίτες της.

Όμως η Κριστίνα Φερνάντες είναι προϊόν της αργεντίνικης κοινωνίας, δείτε εδώ τους πολίτες να πανηγυρίζουν για τη υποτιθέμενη «χρεοκοπία» τους.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai