Η Επιτροπή Διεκδίκησης Κατοχικού Δανείου

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Η Επιτροπή Διεκδίκησης Κατοχικού Δανείου και Κλαπέντων Αρχαιολογικών Θησαυρών σε συνεργασία με την Επιτροπή Ενημέρωσης Εθνικών Θεμάτων σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο 

«Ιδού ο λογαριασμός κ. Μέρκελ: 300 δις ευρώ απ' τα Κατοχικά δάνεια. Τι αφορούν, πως προκύπτουν, η στρατηγική διεκδίκησης» του οικονομολόγου - ιστορικού αναλυτή Τζανέτου (Τζανή) Γκούσκου την Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2014 στις 7 μμ. στο POLIS-ART-CAFE ΠΕΣΜΑΖΟΓΛΟΥ 5 ΑΙΘΡΙΟ ΣΤΟΑΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΘΗΝΑ (Κέντρο). 

Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο ίδιος ο συγγραφέας και θα προλογίσουν ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Γιώργος Λεκάκης («Αρχαιοκαπηλίες των Γερμανών στην Ελλάδα επί Κατοχής»), ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Θυμάτων Κατοχής, Dr. Βασίλης Καρκούλιας, και άλλες γνωστές προσωπικότητες από τον χώρο της οικονομίας, της τέχνης και της πολιτικής. Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα κάνει ο δημοσιογράφος Τάσος Παπαδόπουλος.
 
Το βιβλίο που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις «ΚΑΔΜΟΣ» περιγράφει ιστορικά δεδομένα της κατοχικής περιόδου 1941 - 1944, καταγράφει αναλυτικά τα μεγέθη (σε μετρητά, προϊόντα κλπ. αξίες) που κατέβαλε η Ελλάδα στις κατοχικές δυνάμεις και αποδεικνύει τη σημερινή τους αξία σε ευρώ.
 
Στο βιβλίο γίνονται αναφορές στις οικονομικές, πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες που επικρατούσαν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την Κατοχή στην Ελλάδα. Επίσης γίνονται αναφορές σε πρόσωπα και οικογένειες που πρωταγωνίστησαν στη κατοχή και χειρίστηκαν κρίσιμα θέματα της μεταπολεμικής Ελλάδας, πολλά εκ των οποίων συνεχίζουν να επηρεάζουν μέχρι τις μέρες μας, την πολιτική και οικονομική ζωή της χώρας.
 
Το βιβλίο αυτό μπορεί να αποτελέσει κλειδί στις εξελίξεις για το τέλος των καταστροφικών μνημονίων και τη διαγραφή του επονείδιστου χρέους.  Για να επέλθει επιτέλους η εθνική, οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξη και ανασύνταξη της Χώρας
 
Θα χαρούμε πολύ αν μας τιμήσετε με την παρουσία σας.
 

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai