Τρόικα: Μνημόνιο ΙΙ,

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011 ,

Πολ Τόμσεν και Τρόικα: Μνημόνιο ΙΙ, έτσι θα βγείτε από την κρίση(;)
Καθώς, όπως καταλαβαίνετε, η δημοσιονομική κατάσταση της χώρας σας δεν προβλέπεται να βελτιωθεί για τα επόμενα 1500 χρόνια από σήμερα, οι προτάσεις μας είναι πολύ απλές και λογικές πάνω απ' όλα:
1. Μειώστε επιπλέον τους μισθούς στο Δημόσιο τομέα
2. Μειώστε επιπλέον τους μισθούς στον Ιδιωτικό τομέα
3. Μειώστε επιπλέον τις ώρες απασχολήσεις των εργαζομένων σας
4. Μειώστε επιπλέον τις συντάξεις (κανονικές και επικουρικές)
5. Καταργήστε τις αποζημιώσεις απολύσεων
6. Καταργήστε την καταβολή των υπερωριών και τις αργίες
7. Αυξήστε τις υπερορίες, χωρίς να παραβείτε την πρόταση 6
8. Αυξήστε τις απολύσεις όσων εργαζόμενων περισσεύουν, χωρίς να παραβείτε την πρόταση 5
9. Αυξήστε επιπλέον τα όρια συνταξιοδότησης, χωρίς να παραβείτε την πρόταση 4
10. Αυξήστε την παραγωγικότητα σας, χωρίς να παραβείτε την πρόταση 3
11. Αυξήστε τις τιμές σε όλα τα βασικά προϊόντα και υπηρεσίες: Βενζίνη, Πετρέλαιο, Φυσικό Αέριο, ΔΕΗ, ΟΤΕ, Νερό, Υγεία, Μεταφορές κτλ., χωρίς να παραβείτε τις προτάσεις 1 και 2.
12. Ξεπουλήστε ό,τι καλύτερο έχετε από τον πλούτο της χώρας σας: Λιμάνια, Τρένα, Δ.Ε.Η, Νερό, Ο.Π.Α.Π., Τράπεζες, Νησιά, Ορυχεία, Πετρελαϊκά κυριαρχικά δικαιώματα, Έδαφος, Υπέδαφος, Αεροδρόμια, Μαρίνες, Ακτές, Αρχαιότητες κτλ.
13. Εκμεταλλευτείτε όσο καλύτερα γίνεται τις πλουτοπαραγωγικές πηγές τις χώρας, χωρίς να παραβείτε την πρόταση 12
14. Αλλάξτε το Σύνταγμά σας ώστε να προστατέψετε τους «πολιτικούς» σας, που υπέγραψαν το Μνημόνιό μας, από τις κατηγορίες της Εσχάτης Προδοσίας. Συγκεκριμένα αλλάξτε: (α) Την υπέρ άνω όλων των άρθρων επίκληση της Αγία Τριάδος σε: «Eις το όνομα της Διαβολικής Νέας Τυραννίας και Παγκοσμιοποιήσεως και Αδιαιρέτου Τριάδος των Τροϊκανών», (β) Το άρθρο 1.1 σε: «Το πολίτευμα της Ελλάδας είναι Αλλότρια Τριανδρική Μνημονιακή Ολιγαρχία», (γ) Το άρθρο 1.2 σε: «Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η κερδοσκοπική κυριαρχία», (δ) Το άρθρο 1.3 σε: «Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τους Κερδοσκόπους, υπάρχουν υπέρ αυτών και του Διεθνούς Κεφαλαίου, και ασκούνται όπως ορίζει το Δ.Ν.Τ. (Διαβολική Νέα Τυραννία)», (ε) Το άρθρο 2.1 σε: «Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας των ανθρώπων του Παγκόσμιου Χρηματοπιστωτικού Συστήματος αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας», (στ) Το άρθρο 2.2 σε: «Η Ελλάδα, ακολουθώντας τους γενικά και αόριστα καθορισμένους κανόνες του διεθνούς δικαίου του ισχυροτέρου, επιδιώκει την εμπέδωση της φαινομενικής ειρήνης, της φαινομενικής δικαιοσύνης, καθώς και την ανάπτυξη προβληματικών σχέσεων μεταξύ των λαών και των κρατών», (ζ) Την ακροτελεύτια διάταξη και συγκεκριμένα το άρθρο 120.4 σε: «Η τήρηση αυτού του Συντάγματος επαφίεται στον ενδοτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να υπομένουν οποιονδήποτε επιχειρεί να το επιβάλει με τη βία ή με την κάλυψη των ΜΜΕ», (η) Τέλος, για την αντιστροφή του εννοιολογικού περιεχομένου των υπολοίπων άρθρων του Συντάγματος, σας προτείνουμε να προσθέσετε μια τρίτη παράγραφο στο Άρθρο 2 ως εξής, Άρθρο 2.3: «Όλα τα άρθρα του Συντάγματος που ακολουθούν: από το Άρθρο 3 μέχρι και το Άρθρο 120.3, νοηματοδοτούνται αντίστροφα προς τις έννοιες που εκφράζουν».

Πιστεύουμε πως η παραπάνω εισήγηση θα δώσει λύση στο οικονομικό σας πρόβλημα. Καθώς, με την εφαρμογή της, θα μεταβιβαστεί η σκοτούρα της διαχείρισης του αμύθητου πλούτου της Ελλάδας στους δανειστές της, μετατρέποντας συγχρόνως τους πολίτες της σε δουλοπάροικους . Έτσι, οι «Έλληνες Πολιτικοί» θα μπορέσουν απρόσκοπτα να σχεδιάσουν το μέλλον της πάλε ποτέ πατρίδας σε μια κόλλα λευκού χαρτιού… Που θα παραμείνει λευκό…

http://massmedia-gr.blogspot.com

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai