H κυβένηση μιλάει για ανάπτυξη

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Όταν η κυβένηση μιλάει για ανάπτυξη - Κάνουν..έξωση σε Ελληνικές πρεσβείες επειδή δεν πληρώνουν το ενοίκιο!
Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι ελληνικές πρεσβείες στο εξωτερικό, καθώς, λόγω των περικοπών στις δαπάνες τους, κόβεται το ρεύμα ενώ σε ορισμένες από αυτές έχουν σταλεί μέχρι και...εξώδικα λόγω μη καταβολής του ενοικίου! Σύμφωνα με την εφημερίδα "Τα Νέα", πρόσφατα, ελληνική πρεσβεία σε σκανδιναβική χώρα, βυθίστηκε στο σκοτάδι αφού δεν είχε έγκριση κονδυλίων για να πληρώσει το ηλεκτρικό. Τα κονδύλια για λειτουργικές δαπάνες έχουν υποστεί μείωση 60% και σε αυτή τη μείωση περιλαμβάνονται και τα ανελαστικά έξοδα όπως το ηλεκτρικό, το νερό και η θέρμανση.

Μάλιστα, κατά 60%-70% έχουν περικοπεί οι δαπάνες ακόμα και για τη βενζίνη των υπηρεσιακών αυτοκινήτων, με ό,τι αυτό σημαίνει για τις μετακινήσεις των διπλωματών μας στο εξωτερικό.
Τα πράγματα χειροτέρεψαν όταν με εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών, σταμάτησε η εκ των προτέρων έγκριση για τις συγκεκριμένες δαπάνες.
Έτσι, πολλές φορές διπλωμάτες αναγκάζονται να πληρώνουν από την....τσέπη τους, ώστε να μπορούν να εργάζονται σε ανθρώπινες συνθήκες. Επίσης, δημιουργούνται τραγελαφικές καταστάσεις, με υπαλλήλους να εργάζονται στο ημίφως για να μην καίνε ρεύμα ή να φοράνε παλτό, καθώς δεν έχουν θέρμανση!
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα κονδύλια για θέρμανση έχουν περικοπεί περισσότερο, από τα κονδύλια για ρεύμα. Οι Έλληνες διπλωμάτες διαμαρτύρονται έντονα και σημειώνουν ότι, πολλές φορές, εργάζονται σε συνθήκες που θίγουν την αξιοπρέπειά τους.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ήδη σε πολλές ελληνικές διπλωματικές αρχές στο εξωτερικό, έχουν σταλεί εξώδικα για εξώσεις λόγω αδυναμίας καταβολής ενοικίων, ενώ σε άλλες, εταιρείες ζητούν αποζημιώσεις για καθυστέρηση πληρωμών, σχετικά με συμβόλαια που έχουν συναφθεί, αλλά δεν καλύπτονται πια από τα κονδύλια.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai