Κάθειρξης 7ετών για Τιμοσένκο...

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011


Ποινή κάθειρξης επτά ετών για την Τιμοσένκο...

Ποινή κάθειρξης επτά ετών επέβαλε ουκρανικό δικαστήριο στην πρώην πρωθυπουργό της Ουκρανίας Γιούλια Τιμοσένκο για υπέρβαση εξουσίας
 όταν διέταξε την κρατική επιχείρηση Naftogaz να υπογράψει συμφωνία για την αγορά φυσικού αερίου από τη Ρωσία το 2009, σύμφωνα με την ετυμηγορία δικαστηρίου του Κιέβου που διάβασε ο δικαστής Ρόντιον Κιρέγεφ.
«Το δικαστήριο κρίνει την Τιμοσένκο ένοχη και την καταδικάζει σε κάθειρξη επτά ετών», ανακοίνωσε ο...
Κιρέγεφ.
Ο εισαγγελέας κατηγόρησε την Γ.Τιμόσενκο ότι προχώρησε παράνομα και χωρίς την εξουσιοδότηση της κυβέρνησής της στην υπογραφή της συμφωνίας και ζήτησε την καταδίκη της σε κάθειρξη επτά ετών.
«Δόξα στην Ουκρανία» φώναξε η Τιμόσενκο μόλις μπήκε στην αίθουσα του δικαστηρίου. «Η απόφαση δεν θα αλλάξει τίποτε στη ζωή και στον αγώνα μου» είχε δηλώσει λίγο νωρίτερα, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.
Μετά την ανάγνωση της περίληψης της απόφασης, η Γ.Τιμοσένκο κατήγγειλε ως «κατασκευασμένη» την υπόθεση και την ετυμηγορία.
«Αυτή η εγκληματική υπόθεση είναι κατασκευασμένη, η ετυμηγορία είναι κατασκευασμένη. Ο Γιανουκόβιτς επιστρέφει στο 1937» είπε στους δημοσιογράφους, αναφερόμενη στους διωγμούς του σταλινικού καθεστώτος.
«Η δίκη και η ετυμηγορία έγιναν υπό τις οδηγίες του Γιανουκόβιτς και δείχνουν την αδυναμία της εξουσίας» πρόσθεσε.
Εκατοντάδες υποστηρικτές της Γιούλια Τιμόσενκο είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστήριο του Κιέβου, όπου αναπτύχθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai