Κούρεμα Εθνικής Κυριαρχίας

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011


Οι Γερμανοί ζητούν μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας για να μας «κουρέψουν»

Προκλητικός εμφανίζεται ο αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος της Μέρκελ(CDU) Μίκαελ Φούκς ,
 σε συνέντευξή του , στην εφημερίδα Real news.

Όπως αναφέρει ο κ. Φούκς η Γερμανία δεν μπορεί να συμφωνήσει σε ένα κούρεμα του ελληνικού χρέους χωρίς κανόνες και όρους.

«Η Ελλάδα θα πρέπει να δώσει κάτι, όπως μέρος της εθνικής της κυριαρχίας , τουλάχιστον προσωρινά» δηλώνει ο Φούκς.

Ο γερμανός κοινοβουλευτικός αξιωματούχος, υποστηρίζει ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο και σημειώνει πως "κάποιος θα πρέπει να σας ελέγχει πως δεν πρόκειται να δημιουργηθούν ξανά αυτά τα προβλήματα στο μέλλον". Τονίζει πάντως πως δεν πρόκειται για απόφαση που θα λάβει η Γερμανία αλλά η τρόικα

Ο Μίκαελ Φούκς, αναφέρει επίσης ότι δεν προβλέπεται αποχώρηση της Ελλάδας από το ευρώ αλλά σημειώνει πως δεν είναι προσωπικά πεπεισμένος αν η παραμονή στο ευρώ θα είναι η καλύτερη μακροπρόθεσμη λύση για την Ελλάδα ώστε να γίνει ανταγωνιστική και να αποκτήσει και πάλι ευημερία.

Οι δηλώσεις αυτές ακολουθούν τις χθεσινές δηλώσεις Μέρκελ , ότι «οι χώρες που δεν έχουν τηρήσει επανειλημμένως τους κανόνες σταθερότητας της Ευρωζώνης, θα πρέπει να μάθουν να ζουν με την πιθανότητα παρέμβασης στους προϋπολογισμούς τους».

Σε αυτή την κατεύθυνση άλλωστε η Γερμανία προωθεί την θεσμοθέτηση "επιτρόπου για το ευρώ" βάζοντας μπροστά, όπως συνηθίζει άλλωστε την Ολλανδία.

Ο επίτροπος θα ασχολείται αποκλειστικά με το ενιαίο νόμισμα και θα φροντίζει να τηρείται το Σύμφωνο Σταθερότητας.
Newscode
Σημ.axinosp:Μάλλον τα έχουν χαμένα και λένε τέτοιες μαλακίες οι Γερμανοί για τον Οικονομικό Αρμαγεδώνα που θα χτυπήσει την Ευρωζώνη με αφορμή την Ελλάδα.
Ακόμα πιστεύουν τα ζωντόβολα ότι θα γίνει η χρεοκοπία στην Ελλάδα με συντεταγμένο τρόπο λες και είναι μια επιχείρηση που μπαίνει σε χρεοστάσιο με βάση το πτωχευτικό δίκαιο !!
Όσο για τους πολιτικούς αυτούς της Γερμανίας, σαν τον Φούκς, θα τους δούμε σε λίγο κρεμασμένους στο τσιγκέλι, από τους ίδιους Γερμανούς, όταν θα καταλάβουν την παγίδα που έπεσαν οι ίδιοι από τους διεθνείς Τραπεζίτες τοκογλύφους, βλέποντας το πολυπόθητο ευρώ να αποκτά την ίδια αξία που είχαν τα χαρτονομίσματα στην Δημοκρατία της Βαϊμάρης!!

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai