Ο άνθρωπος θέλει χαστούκια

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Διαβάστε τι λέει ο χοντρός φελλός της πολιτικής.
Αυτό το ευτραφές ζώον που θέλει να βγει λάδι με μια συνέντευξη .


Ο άνθρωπος θέλει χαστούκια και τίποτε άλλο . Τώρα πείτε μου τι
Δουλειά κάνει ο αντιπρόεδρος μιας κυβέρνησης μπάχαλο.!!!!!!
Είναι να κάνει σχόλια για τους άλλους ; Επιρρίπτοντας ευθύνες στους άλλους.
Το δικό του ρεζιλίκι τι θα γίνει ; ο παλιό κεφτές που δεν έχει τσίπα πάνω του.
Απέτυχαν στην οικονομική πολιτική ;;;;;; δεν ντρέπεται το κτήνος που μαζί τα φάγαμε ;
Πιός επιτέλους θα του δημεύσει την περιουσία ,και φυσικά όλων αυτών που
Υπέγραφαν μνημόνια στην πλάτη των κοιμισμένων ελλήνων.
Γαλουτζής Δημήτρης


Ευθύνες στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και τον Ευάγγελο Βενιζέλο επιρρίπτει – εμμέσως πλην σαφώς - ο Θεόδωρος Πάγκαλος, για την αποτυχία της οικονομικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, ενώ βολές δέχεται και Χ. Παπουτσής για το «κλίμα αναρχίας» που επικρατεί στη χώρα.

«Το μνημόνιο απέτυχε γιατί εμείς αποτύχαμε και στη μείωση των εξόδων και στην αύξηση των εσόδων από τον περιορισμό της φοροδιαφυγής», λέει ο αντιπρόεδρος τηε κυβέρνησης σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».
Χαρακτηριστικά είναι τα όσα λέει ο Θ. Πάγκαλος για την κοινωνική αναταραχή στη χώρα και το αλαλούμ των τελευταίων ημερών με τη ΔΕΗ «Δεν μπορεί ο κάθε Φωτόπουλος να καταλαμβάνει ανενόχλητος τη ΔΕΗ […] Ο κ. Παπουτσής έχει κατ’ εξοχήν την ευθύνη».

Σε ό,τι αφορά τη στάση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, σχετικά με την περίφημη υπογραφή για την 6η δόση, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σημειώνει: «Εφόσον αποφάσισε να στηρίξει αυτή την κυβέρνηση, δεν κατάλαβα γιατί αρνήθηκε να βάλει μία υπογραφή, δημιουργώντας ένα τεράστιο θέμα γύρω από ένα ανύπαρκτο ζήτημα».
Επιτίθεται με σφοδρότητα στο ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας ότι η «εναλλακτική πολιτική των δύο κομμάτων της Αριστεράς στην ΕΕ είναι να γυρίσουμε στη βουκολική Ελλάδα με τα κτηματάκια μας, να βόσκουμε τα αρνάκια μας, με έναν Εμβέρ Χότζα να σφάζει πού και πού τους αντιφρονούντες».

Τέλος, ο Θ. Πάγκαλος αναφέρεται στο δημοψήφισμα, λέγοντας ότι ο Γ. Παπανδρέου «παρασύρθηκε». «Ήταν μία επιλογή που μόνο με τη λέξη κατάρα μπορεί να περιγραφεί».

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai