Σε Ιδιώτη τα 3-5 Πηγάδια

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2011

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για τα «Πηγάδια» - Μίσθωση σε ιδιώτη για 3 χρόνια με ετήσιο μίσθωμα 201.000 ευρώ


Με την ανάδειξη του ιδιώτη μισθωτή ολοκληρώθηκε την Τρίτη (6/12) η διαδικασία του διαγωνισμού της ΤΑΒ Α.Ε. για τη βραχυχρόνια μίσθωση των εγκαταστάσεων του Χιονοδρομικού Κέντρου «3-5 Πηγάδια».
Στην αρμόδια επιτροπή υποβλήθηκε μία ολοκληρωμένη προσφορά σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης του διαγωνισμού (φάκελος δικαιολογητικών και οικονομική προσφορά) από την εταιρεία ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΡΑΣΧΟΥ & ΣΙΑ ΕΠΕ. Η βραχυχρόνια μίσθωση θα έχει διάρκεια μέχρι τρία χρόνια και τα έσοδα για την ΤΑΒ Α.Ε. ανέρχονται για κάθε χρόνο στο ποσό των 201.000 ευρώ. Τις επόμενες ημέρες προβλέπεται να υπογραφεί η σύμβαση, η οποία διασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία και την προστασία των εγκαταστάσεων του χιονοδρομικού. Επίσης, στη σύμβαση υπάρχει ειδικός όρος (διαλυτική αίρεση) που προβλέπει ότι με την ολοκλήρωση του Διεθνούς Διαγωνισμού και την υπογραφή σύμβασης με επενδυτή, λύεται η βραχυχρόνια μίσθωση με την εταιρεία.           
Τέλος, η ΤΑΒ Α.Ε. και ο Δήμος θα έχουν ουσιαστική συνεργασία με τον ιδιώτη, με στόχο τη σωστή λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου «3-5 Πηγάδια», γιατί έχει ιδιαίτερη σημασία για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και την στήριξη της τοπικής οικονομίας.     
Naousanews

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai