"αθωότητα" του Εφραίμ

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

1o Θέμα στα ΜΜΕ η "αθωότητα" του Εφραίμ, 2ο η προβοκάτσια
σε βάρος της πατρίδας μας από Τούρκους πράκτορες που έκαψαν την Ελλάδα.


Όταν για τρίτη συνεχόμενη μέρα τα Μ.Μ.Ε, έχουν σαν πρώτη είδηση το.... άδικο του εντάλματος προφυλάκισης του Εφραίμ, αυτό κάνει ακόμη πιο... ύποπτη την... αθωότητα του κατηγορούμενου...

Ειδικά όταν μέσα στους "αυτόκλητους" υπερασπιστές του, προστίθενται κάθε μέρα που περνάει όλο και περισσότεροι... πρώην δικαστικοί... νυν μεγαλοδικηγόροι, και ακόμη περισσότερο που το κανάλι του Μπόμπολα, το χει αναγάγει σε προσωπικό ζήτημα το να δείξει ότι ΜΟΝΟ υπερασπιστές του υπάρχουν και όχι άλλοι που υπερασπίζονται το δικαίωμα του να αποδείξει την αθωότητα του, αλλά μέχρι τότε ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ!

Και φυσικά όλοι οι μεγαλοσχήμονες, δεν περιμένουν καν να δουν το σκεπτικό της απόφασης των Εφετών ανακριτών, αλλά βγάλανε το πόρισμα του "άδικου" της απόφασης!

Σήμερα δε, ξεπέρασαν τον εαυτό τους.. είχαν πρώτη είδηση αυτό το θέμα και το ανέλυαν επί 15λεπτα τηλεοπτικού χρόνου και σαν ΔΕΥΤΕΡΟ θέμα είχαν την αποκάλυψη δια στόματος Τουργκούτ Οζάλ, ότι επί ημερών Τσιλέρ, υπήρχαν κονδύλια στην τότε Τουρκική κυβέρνηση, που αναφερόταν στα λεφτά που δοθήκαν σε Τούρκους πράκτορες, να ΚΑΙΝΕ την Ελλάδα επί μια 7ετια σχεδόν, στη δεκαετία 90'-00'!
(φυσικά η Ελληνική κυβέρνηση αντέδρασε "άμεσα και με σκληρότητα", δηλώνοντας ότι θα... μελετήσουμε τις δηλώσεις του Οζάλ και θα... προβούμε στις ...απαραίτητες ενέργειες!)

Πρώτο θέμα ο Εφραίμ και δεύτερο η προβοκάτσια σε βάρος της πατρίδας μας, δια στόματος του τέως Πρόεδρου της Τουρκίας!!!!!!!!

Είπαμε ..να΄ ναι ταγμένα, στρατευμένα τα Μ.Μ.Ε της χώρας μας, αλλά ας κρατούν τουλάχιστον τα.. προσχήματα βρε αδερφέ!
RAMNOUSIA

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai