Τα νέα τιμολόγια της ΔΕΗ,

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Για την επόμενη εβδομάδα ανέβαλε η κυβέρνηση τις τελικές διαβουλεύσεις της για τα νέα τιμολόγια της ΔΕΗ, σύμφωνα με κυβερνητικό στέλεχος.
 
«(Το θέμα) θα συζητηθεί την επόμενη εβδομάδα», είπε κυβερνητικό στέλεχος σε δημοσιογράφους, μετά από τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters. Ο υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπακωνσταντίνου είχε δηλώσει στις 15 Δεκεμβρίου ότι τα νέα τιμολόγια θα ανακοινώνονταν εντός δεκαημέρου.
Σημειώνεται, εξάλλου, ότι η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, εισηγείται αυξήσεις 12,7% κατά μέσο όρο στα τιμολόγια της ΔΕΗ και αναπροσαρμογή τους κάθε εξάμηνο, με βάση την εξέλιξη του κόστους.
ΓΣΕΒΕΕ: Αντίθετα αποτελέσματα θα φέρουν οι αυξήσεις
"Λαμβάνοντας υπόψη την τραγική οικονομική κατάσταση, στην οποία έχουν περιέλθει τα νοικοκυριά, αλλά και οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, η όποια προσδοκία για αύξηση εσόδων από τα τιμολόγια της ΔΕΗ μόνο ως απώλεια επαφής με την πραγματικότητα μπορεί να θεωρηθεί" σημειώνει η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος σχετικά με την πρόθεση για αυξήσεις στα τιμολόγια παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.
Η ΓΣΕΒΕΕ σημειώνει ότι το ενεργειακό κόστος, ιδιαίτερα αυτό που αφορά στις επιχειρήσεις, είναι από τα υψηλότερα στην Ευρώπη και συμπληρώνει: "είναι προφανές, ότι η όποια, έστω και ελάχιστη, αύξηση θα μειώσει την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων, ιδιαίτερα τρων μεταποιητικών, και θα δημιουργήσει προσκόμματα στην προσπάθεια των επιχειρήσεων για μείωση του κόστους και της τιμής των προϊόντων".
Με βάση και την έρευνα που δημοσίευσε το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ) τον Αύγουστο του 2011, περίπου 1 στους 3 επιχειρήσεις παρουσιάζει καθυστερημένες οφειλές σε λογαριασμούς των ΔΕΚΟ, άρα εκτιμάται ότι το μόνο που θα επιτύχει μία τέτοια κίνηση είναι να αυξήσει το ποσοστό των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών που αδυνατούν να πληρώσουν, συρρικνώνοντας τελικά και τα έσοδα της ΔΕΗ.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai