«Μεγάλη Αυστραλία»

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Στην τελική ευθεία για την πραγματοποίηση του ονείρου για την «Μεγάλη Αυστραλία», βρίσκεται η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της χώρας μετά την σημαντική αύξηση εισροής μεταναστών τα τελευταία χρόνια.


Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που δόθηκαν στην δημοσιότητα μέχρι το τέλος του 2050 στην χώρα των καγκουρό θα ζουν 36 εκ. άνθρωποι, ένας στόχος που έχουν βάλει εδώ και αρκετό καιρό οι Αυστραλοί.
Ο αριθμός των μεταναστών που δέχθηκε η Αυστραλία πέρυσι έφτασε τις 167.000 άτομα, ενώ μέχρι το τέλος της προσεχούς τετραετίας ο αριθμός των μεταναστών θα ξεπεράσει τις 200.000 άτομα ενώ οι προβλέψεις της ομοσπονδιακής κυβέρνησης ήταν ότι ο αριθμός των νεοφερμένων θα έφτανε τις 191.000 το χρόνο μέχρι το 2015, με το υπουργείο Μετανάστευσης να ανεβάζει τον πιο πάνω αριθμό λόγω της άφιξης 9.000 περισσότερων φοιτητών.
Έτσι ανοίγει ο δρόμος και για χιλιάδες Έλληνες οι οποίοι εξαιτίας της κρίσης αναζητούν μια καλύτερη ζωή στην μακρινή Αυστραλία. Τα προβλήματα όμως που αντιμετώπισαν τους τελευταίους μήνες 3000 συμπατριώτες μας όταν πάτησαν το πόδι τους εκεί ήταν σημαντικά καθώς οι περισσότεροι από αυτούς πηγαίνουν εντελώς απροετοίμαστοι στην μακρινή χώρα, αφού διαθέτουν μόνο τουριστική βίζα, που δεν τους επιτρέπει να εργαστούν, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζονται από τους Αυστραλούς ως λαθρομετανάστες. Συνολικά στους πρώτους 9 μήνες του 2011, σύμφωνα με την εφημερίδα «Νέος Κόσμος» της Αυστραλίας, δόθηκαν 4835 τουριστικές βίζες σε Έλληνες. Από αυτούς όμως μόνο οι 3.892 πήγαν τελικά στην μακρινή ήπειρο, δηλαδή ένα ποσοστό δεν έκανε χρήση της βίζας.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείο Μετανάστευσης της Αυστραλίας, οι Έλληνες που πήγαν να εργαστούν στην Αυστραλία, με κανονική άδεια εργασίας, το πρώτο 9μηνο του έτους ήταν μόλις πέντε.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai