Δεν Υπάρχουν άλλα Γκαζάκια

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Τι έγιναν εκείνα τα "παλικάρια" που βάζαν μπόμπες, γκαζάκια, πυροβολούσαν αστυνομικούς (και όχι μόνο), που έστελναν απειλητικές προκηρύξεις σε πολιτικούς, δημοσιογράφους, εκείνοι που" μπουκάριζαν" 


σε αστυνομικά τμήματα, σε τηλεοπτικούς σταθμούς(Alter,Mega)....κάτι "πυρήνες της φωτιάς".. "επαναστατικός αγώνας"..." δη δεκέβρη" και το... κακό συναπάντημα?
Μετά από 2 χρόνια λεηλασίας κεκτημένων αγώνων δεκαετιών, μετά την υποβάθμιση της ζωής μας, μετά τον συνεχή εξευτελισμό των θεσμών, της χώρας μας από τους λαούς της απανταχού υφηλίου, μετά τις απροκάλυπτες παρεμβάσεις των "φίλων" μας Ευρωπαίων εταίρων (από το πότε θα κάνουμε εκλογές, μέχρι το αν κάνουμε δημοψήφισμα και με τι... θέμα και ερώτημα!) ..και πάει λέγοντας..... ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ? ΟΥΤΕ ΕΝΑ...ΓΚΑΖΑΚΙ? ΜΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ? ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!!
Ρε μπας και τελικά είχαν δίκιο όσοι λέγανε ότι από πίσω τους κρύβονταν παρακρατικοί μηχανισμοί ?Το ίδιο το σύστημα που βολευόταν (για αντιπερισπασμό και αποπροσανατολισμό), να "υπάρχουν"?
(ρητορικό το ερώτημα).
Εκτός αν τους εξάρθρωσε όοολους ο Μιχάλης-που θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη-...(αυτό ήταν ειρωνεία..)
Τελικά, έπεσαν οι μάσκες για πολλά, το θέμα είναι να το καταλάβουμε όλοι μας, να αλλάξουμε, να τους αλλάξουμε, να στείλουμε σπίτια τους μερικούς και άλλους πάλι στις φυλακές!
Πηγή: RAMNOUSIA

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai