Κινητοποιήσεις Κτηνοτρόφων

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Στο χώρο των κινητοποιήσεων ετοιμάζονται α μπουν από τις 13 του μήνα οι κτηνοτρόφοι όλης της χώρας μοιράζοντας δωρεάν γάλα στους πολίτες και κάνοντας καταλήψεις σε περιφέρεις και γαλακτοβιομηχανίες αφού παραμένουν επί τουλάχιστον έξι μήνες για το γάλα που πουλάνε.


 Δεν αποκλείουν πάντως και το ενδεχόμενο της νομικής οδού σε περίπτωση που αυτές τους οι κινητοποιήσεις δε φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Απλήρωτοι επί έξι ολόκληρους μήνες παραμένουν οι κτηνοτρόφοι όλης της χώρας για το γάλα με το οποίο προμηθεύουν τις γαλακτοβιομηχανίες με τους ίδιους να κάνουν λόγο για μια κατάσταση η οποία έχει φτάσει στο απροχώρητο αφού πλέον αδυνατούν ακόμα και το κόστος των ζωοτροφών να καλύψουν.
Μάλιστα για το λόγο αυτό οι κτηνοτρόφοι έχουν προγραμματίσει δυναμικές κινητοποιήσεις οι οποίες περιλαμβάνουν μοίρασμα γάλακτος στους πολίτες, αποκλεισμούς περιφερειών καθώς και γαλακτοβιομηχανιών ενώ σε περίπτωση που οι κινητοποιήσεις τους αυτές δε φέρουν αποτέλεσμα, επόμενο τους βήμα θα είναι η προσφυγής τη δικαιοσύνη.
Τα ποσά που οι γαλακτοβιομηχανίες οφείλουν στους κτηνοτρόφους είναι ιδιαίτερα μεγάλα και στο σύνολο τους ξεπερνούν τα εκατό εκατομμύρια ευρώ.
Κλείνοντας ο κύριος Λουκμακιάς αναφέρθηκε και στο μέλλον των κτηνοτροφών το οποίο κάθε άλλο παρά καλό φαίνεται να είναι αφού σε περίπτωση που συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, οι περισσότεροι εξ αυτών θα αναγκαστούν να πουλήσουν για σφαγή τουλάχιστον τα μισά τους ζώα ώστε με τα χρήματα που θα πάρουν, να μπορέσουν να συντηρήσουν τα άλλα μισά.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai