Η καταιγίδα των υποβαθμίσεων

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Η καταιγίδα των υποβαθμίσεων άρχισε να πλήττει από σήμερα το Ευρωπαϊκό Νταχάου. Την ώρα, που η παράνομη κυβέρνηση Παπαδήμου μας κλείνει στο σύγχρονο γερμανικό στρατόπεδο συγκέντρωσης, οι Αμερικανοί εξαπολύουν την επίθεση τους στην Μέρκελ.    
Ο Ομπάμα καίγεται να τελειώνει, μέχρι το καλοκαίρι του εκλογικού -για τις ΗΠΑ- 2012, με τους Μερκοζί. Η δημοσιονομική ενοποίηση, που επέβαλλε σήμερα ο άξονας στους άβουλους και μοιραίους του Νότου και στους δορυφόρους του Βορρά, δεν λύνει κανένα πρόβλημα της Ευρώπης. Αντιθέτως, αποτελεί ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα στην εγκαθίδρυση του Δ΄ Ράϊχ στα περίπου δύο τρίτα της Ευρώπης. Μόνο που, όπως έχει αποδειχθεί τα δύο χρόνια της ευρωπαϊκής κρίσης, η νεοφιλελεύθερη στρατηγική της λιτότητας και της δημοσιονομικής υστερίας απλώς ισοπεδώνει την μισή περίπου Ευρώπη προς όφελος των γερμανικών πρωτογενών πλεονασμάτων.   
Όμως, ο Ομπάμα και οι Αμερικανοί (Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικάνοι συμφωνούν σε αυτό) γνωρίζουνότι η οικονομία των ΗΠΑ δεν μπορεί να βγει από την κρίση και να μπει σε μια νέα περίοδο μακράς ευημερίας, με την Ευρώπη, το έτερο μισό της, χωμένη σε μια βαθειά ύφεση και κρίση. Για αυτό δεν θέλουν να ακούνε ούτε για αστείο τα περί επιστροφής στα εθνικά νομίσματα ή διάσπασης της ευρωζώνης.       
Για αυτό να είστε προετοιμασμένοι. Μετά την πρόσφατη προειδοποίηση της S&P και την σημερινή υποβάθμιση των γαλλικών τραπεζών από την Moody΄s (για να χαλάσει την γερμανική ευφορία), θα επακολουθήσει καταιγίδα υποβαθμίσεων. Με σκοπό την συντριβή του Δ΄ Ράιχ.   

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai