Ο άστεγος και ο σκύλος:

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Ο άστεγος και ο φίλος του ο σκύλος:
Αθήνα 2012
23 Ιανουαρίου 2012, 08:17
  
Γιατί οι Σημερινοί Πολιτικοί Θέλουν σκότωμα.

Ο άνδρας κοιμάται στο πεζοδρόμιο, ενώ δίπλα του έχει κουλουριαστεί ο σκύλος. Εκείνος έχει σκεπάσει με την μισοσκισμένη κουβέρτα του τον τετράποδο «φιλαράκο» του και οι δυο τους δείχνουν να μοιράζονται την απελπισία τους στις έξι πλάκες ενός πεζοδρομίου και το όνειρο για ένα καλύτερο αύριο…


Ένα κλικ του φωτογράφου αποτύπωσε την τρυφερή αγκαλιά ενός αδέσποτου σκύλου και ενός αστέγου στην καρδιά της παγωμένης Αθήνας.

Αυτή η συγκλονιστική φωτογραφία σκορπίσει την συγκίνηση στους χρήστες του Facebook και τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου, συγκεντρώνοντας εκατοντάδες  likes και shares. Και όχι άδικα άλλωστε, καθώς η εικόνα των δυο τους αγγίζει πραγματικά καρδιές…

Στο Ίδρυμα Αστέγων (Πειραιώς 35 ακριβώς απέναντι από το Υπουργείο Εργασίας τηλ             2105246515      ), χρειάζονται επειγόντως κουβέρτες και χειμωνιάτικα ρούχα.

Kαι η ΜΚΟ «ΚΛΙΜΑΚΑ» (Κωνσταντινουπόλεως             2103410462      ) που εργάζεται στο δρόμο για άστεγους κάνει έκκληση για τρόφιμα, νερό, χοντρά μπουφάν και κουβέρτες.

Οι περισσότεροι άστεγοι αρνούνται να... εγκαταλείψουν το σημείο που κοιμούνται για να μεταφερθούν σε κλειστό και ασφαλές χώρο, επειδή φοβούνται μην χάσουν το πόστο τους.

Όποιος θέλει να βοηθήσει, μπορεί να τους προσφέρει επί τόπου κουβέρτες, σλήπινγκ μπαγκς, νιτσεράδες, μεγάλα πλαστικά που στρώνουν ως υπόστρωμα, θερμός με ζεστό καφέ ή τσάι, πουλόβερ, και ό,τι επιθυμεί ο καθένας.

Παρακαλείται όποιος μεμονωμένα ή σε ομάδα τούς επισκεφθεί για βοήθεια να είναι εξαιρετικά διακριτικός γιατί οι περισσότεροι φοβούνται ή ντρέπονται γι’ αυτό και είναι εχθρικοί.

Όσοι πολίτες εντοπίσουν αστέγους που χρειάζονται βοήθεια, μπορούν να απευθυνθούν στο ΚΥΑΔΑ, στα τηλέφωνα             2105246515       και             2105239465      .

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai