Τι κάνουν στην πρωτεύουσα

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Το πρώτο Free Deal ήρθε και σας προσφέρει Εντελώς Δωρεάν δύο κανονικές Πίττες με καλαμάκι κοτόπουλο ή καλαμάκι χοιρινό από την Πίττα του Παππού, αξίας 4,60€. Έκπτωση 100%
Περιγραφή


Απολαύστε δωρεάν 2 κλασικά μικρά σουβλάκια με πίτα από την Πίττα του Παππού της γειτονίας σας και επιλέξτε από τα παρακάτω:
Κλασικό (μικρό) Σουβλάκι Κοτόπουλο Καλαμάκι (σάλτσα αγρού ή τζατζίκι ντομάτα κρεμμύδι)
Κλασικό (μικρό) Σουβλάκι Χοιρινό Καλαμάκι (σάλτσα αγρού ή τζατζίκι ντομάτα κρεμμύδι)
Πως θα αποκτήσετε το Free Deal:
Κάντε κλικ στο "Αγόρασέ το!"
Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο SuperGold ή εγγραφείτε για νέο λογαριασμό αν αυτή είναι η πρώτη σας αγορά
Πατήστε Ολοκλήρωση Παραγγελίας και το Free Deal είναι δικό σας!
Καταστήματα
Δάφνη - Μεγ. Αλεξάνδρου 2 Καλλιθέα - Θησέως 207 Άνω Γλυφάδα - Γούναρη & Αχιλλέως 87 Ζωγράφου - Ούλωφ Πάλμε 40 Παγκράτι - Υμηττού 77 Κατεχάκη - Κατεχάκη 7 Πατησίων - Πατησίων 345 Αμπελοκήποι - Λεωφ. Αλεξάνδρας 152 Ν. Φιλαδέλφεια - Δεκελείας 105 Καμίνια - Δωδεκανήσου 16 Αιγάλεω - Πλαστήρα 7 Περιστερί - Παν. Τσαλδάρη 10 Αγ. Δημήτριος - Αγ. Δημητρίου 317 Βριλησσία - Λεωφ. Πεντέλης 50 Αγ. Αναργύροι - Λεώφ Δημοκρατίας 52 Π. Φάληρο - Στρ. Ζησιμοπούλου 99 Αχαρνές - Πάρνηθος 166Α Ν. Ερυθραία - Ελ. Βενιζέλου 99 Μαρούσι - Όθωνος 1 & Κονδύλη Κορυδαλλός - ταξιαρχών 17 &Σκουφά 2 Πειραιάς - Θεάτρου 163-165 Πετρούπολη - Πετρουπόλεως 29-31
Όροι προσφοράς
Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε 2 κλασικά Μικρά Σουβλάκια με καλαμάκι Κοτόπουλο ή καλαμάκι Χοιρινό
Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει ένα κουπόνι για ατομική χρήση
Συνολικά θα διατεθούν 2000 κουπόνια
Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς από τις 30/01/2012 έως τις 29/02/2012
Η προσφορά ισχύει για παραλαβή από το κατάστημα
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Κυριακή από τις 12:00 έως τις 01:00
Πίττα του Παππού
Ιστοσελίδα (Web-site) Προμηθευτή
Το πρώτο μας κατάστημα άνοιξε το 1997 στις δώδεκα το μεσημέρι. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο κόσμος που περίμενε πίσω από το ταμείο σχημάτιζε μια γραμμή δεκάδων ανθρώπων ενώ, τα τραπέζια ήταν μόνιμα γεμάτα. Ο κόσμος πλημμύρισε την «Πίττα του Παππού» και συνέχισε να έρχεται ξανά και ξανά.
Έτσι, καταλάβαμε πως κάτι κάναμε σωστά. Αυτό που προσπαθήσαμε και τελικά καταφέραμε ήταν να παρέχουμε στους πελάτες μας την επιλογή για κάτι διαφορετικό. Την επιλογή να γευματίσουν σε ένα χώρο που κατανοεί το σύγχρονο lifestyle και την τάση στην υγιεινή διατροφή. Κάπως έτσι, καταφέραμε σήμερα να είμαστε η πρώτη και μεγαλύτερη αλυσίδα στο σουβλάκι...

Ιδρύσαμε την Πίττα του Παππού πριν δεκατέσσερα χρόνια φιλοδοξώντας να προσφέρουμε το πολυαγαπημένο ελληνικό σουβλάκι σε μία πιο φρέσκια και ανανεωμένη εκδοχή!

Ποιός θα πίστευε πως η Πίττα του Παππού θα προσφέρει το πιο διάσημο σουβλάκι στην Αθήνα? Ένα μοναδικό σουβλάκι με μεγάλη πίτα, που πρωτολανσαρίστηκε το 1997 στην «Πίττα του Παππού» και παραμένει μέχρι σήμερα ο leader στην κατηγορία του. Ένα σουβλάκι απενοχοποιημένο, ελαφρύ, χωρίς λίπη, με λιγότερες θερμίδες και σε προσιτές τιμές.

Το μυστικό της επιτυχίας είναι η ποιότητα των υλικών.

Είμαστε η μοναδική αλυσίδα ψητοπωλείων στην Ελλάδα που χρησιμοποιεί φρέσκα προϊόντα και όχι κατεψυγμένα. Επιλέγουμε το κρέας και τα λαχανικά κάθε μέρα τα οποία επεξεργαζόμαστε στην κεντρική μονάδα παραγωγής για αποκλειστική διάθεση στα καταστήματά μας. Αυτό μας δίνει τον απόλυτο έλεγχο στα προϊόντα μας.
Κοτόπουλο (φιλέτο), χοιρινό (μπριζόλα), μπιφτέκι (από 100% μοσχαρίσιο κιμά), αλλαντικά, ομελέτα ή λαχανικά όλα τυλιγμένα σε μεγάλη ελληνική πίττα από αφράτη και παραδοσιακή ζύμη ή σε μεγάλη αραβική λεπτή από ελαφριά ζύμη. Όλες οι γευστικές απολαύσεις προσφέρονται και σε μερίδες πάντοτε χορταστικές και απίστευτα νόστιμες! Το πρώτο σουβλάκι που συνοδεύεται με πρωτότυπες σάλτσες, φτιαγμένες με τις μυστικές συνταγές, τις μοναδικές σάλτσες της Πίττας του Παππού.

Αυτή μας η καινοτομία καθώς και η αφοσίωση μας στην ποιότητα μας οδηγούν καθημερινά στο να γινόμαστε καλύτεροι, εμπνέοντας ένα σωστότερο τρόπο ζωής και διατροφής. Οι λέξεις αυτές, οι αξίες που αντιπροσωπεύουν, είναι οι βάσεις που στηρίξαμε όλη μας την φιλοσοφία.

... με πολύ αγάπη, από τον Παππού!

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai