Δικαιούνται αναπηρικό επίδομα

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

"Παιδόφιλοι, κλεπτομανείς, τραβεστί, πυρομανείς και «ματάκηδες» δικαιούνται αναπηρικό επίδομα και κοινωνική προστασία με απόφαση του Γιώργου Κουτρουμάνη!!


Αυτά τα απίστευτα αποκαλύπτονται από το φύλο 2611 της Εφημερίδας της Κυβέρνησης, όπου μεταξύ άλλων ατόμων με ειδικές ανάγκες που δικαιούνται κοινωνικών προνομίων και κατατάσσονται στα άτομα με αναπηρία σε ποσοστό 25 έως 35 τοις εκατό, έχουν περιληφθεί και άτομα των οποίων η συμπεριφορά όχι μόνο παραβατική είναι για την ελληνική κοινωνία και νομοθεσία, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις κακουργηματική όπως η παιδοφιλία!
Για το Υπουργείο Εργασίας όμως οι κατηγορίες αυτές δικαιούνται επιδομάτων, εκπτώσεων στα Μέσα Μαζικής μεταφοράς, επιδόματα, φτηνότερο τιμολόγιο της ΔΕΗ και …κοινωνική προστασία!!!"

Μάλιστα λοιπόν. Φτάσαμε στο σημείο, την ώρα που περικόπτονται οι συντάξεις, που απολύονται ή χάνουν τη θέση τους χιλιάδες εργαζόμενοι, που πληρώνουμε ασφαλιστικές εισφορές, ενώ ταυτόχρονα ΔΕΝ έχουμε ασφάλεια και πληρώνουμε φάρμακα, επισκέψεις σε γιατρούς, ιατρικές εξετάσεις κ.λ.π, που από τα Α.Μ.Ε.Α αφαιρούνται υλικά απαραίτητα στη καθημερινότητα τους (για την επιβίωση τους), που φορολογούν τους πάντες και τα πάντα, το "κοινωνικό" μας κράτος να δίνει παροχές σε παιδόφιλους, κλεπτομανείς, πυρομανείς και ματάκηδες!!!!!!

Να θεωρούνται Α.Μ.Ε Α, αυτές οι "ευυπόληπτες" ομάδες συμπολιτών μας και να δικαιούνται επιδομάτων (από χρήματα που εισπράτουν από άλλες κοινωνικά ομάδες, αλλά και να αφαιρούνται χρήματα που θα μπορούσαν να δοθούν σε αυτούς που τα ειχαν πραγματικά ανάγκη).

Είναι βλακεία? Είναι ηλιθιότητα? Είναι κοροιδία?

Αν το πάρουμε σαν μεμονωμένο περιστατικό, ίσως να τανε κάτι από τα παραπάνω, ΑΛΛΑ, είναι μεμονωμένο ή εντάσετε στο γενικό πλάνο-σχέδιο της αποδόμησης της Ελληνικής κοινωνίας? Μιας κοινωνίας που μέχρι πριν λίγα χρόνια είχε αρχές, δομές, παραδόσεις, ήθη, έθιμα και πρότυπα και τώρα έχει κατακλυστεί από "νούμερα" της tv, από διαφόρων ειδών persones και μοντέλλακια που κάνουν "καριέρα" εν μια νυκτί με ψηλά κασέ και από άτομα του τρίτου φύλου?

Μίας κοινωνίας που αποχαυνωμένη κάθεται μπρος στην τηλεόραση βλέποντας δελτία ειδήσεων γεμάτα αίμα, βία, κλεψιές, λαμογιές, παραβάσεις διαφόρων ειδών και με "χαλαρές" μεσημεριάτικες εκπομπές life style και κουτσομπολιού?

Δέν είμαι σίγουρος για τίποτε πλέον, αλλά όλα αυτά μου φαίνονται "περίεργα" και ύποπτα για να ναι συμπτωματικά....

Συνεχίζω τη προηγούμενη σκέψη μου, μιας και μετά απο συζητήσεις και "ψάξιμο" στο ίντερνετ, υπάρχουν και άλλοι προβληματισμοi πέρα απο αυτόν που εξέφρασα πιο πάνω και αν είναι αληθινοί, σίγουρα τα πράγματα είναι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ. Συγκεκριμένα:


Πριν μερικούς μήνες στήν Κρήτη, υπήρξαν δύο -τουλάχιστον- περιπτώσεις παιδοφιλίας.
Πληροφορίες αναφέρουν οτι κάποιος τοπικός βουλευτής "ανακατεύηκε" για να τους βγάλουν "λάδι". Μάλιστα η ψυχολόγος της υπόθεσης "Αλεξ", ισχυρίστηκε οτι "και οι πέτρες ξέρουνε, ποιοι υπουργοί και βουλευτές είναι κίναιδοι και παιδόφιλοι"!!

Λοιπόν φίλοι, σε αυτήν εδώ τη χώρα που ζούμε είναι να πιστεύεις στο "τυχαίο" και στις "συμπτώσεις"? Μήπως πάνε να βγάλουνε ΑΜΕΑ, όλους αυτούς τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ και να πέσουνε στα μαλακά, οπότε να βγούνε -το πολύ- σε 1-2 χρόνια από ιδρύματα, αντί να δικαστούν για τα βαρύτατα ποινικά τους αδικήματα και να ΣΑΠΙΣΟΥΝΕ στίς φυλακές?

Μήπως αυτά τα "λουλούδια", έχουν ράμματα για τη γούνα, άλλων επώνυμων "λουλουδιών" και προσπαθούν να τους αθωώσουν προκειμένου να κρατήσουν το στόμα τους ..κλειστό?

Μόδεστος Ποζιάδης
RAMNOUSIA

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai