Ξεκινούν οι μελέτες κτηματογράφησης

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2012

Ξεκινούν οι μελέτες κτηματογράφησης για το σύνολο των εκτάσεων των Περιφερειακών Ενοτήτων Έβρου, Καβάλας , Σερρών, Κιλκίς, Πέλλας, Ημαθίας, Κοζάνης, Καρδίτσας, Λάρισας και Τρικάλων


Προκήρυξη 14 νέων μελετών κτηματογράφησης σε δέκα Περιφερειακές Ενότητες (πρώην νομούς) της χώρας ανακοίνωσε η Κτηματολόγιο ΑΕ. Οι μελέτες αφορούν 1024 προ-καποδιστριακούς ΟΤΑ της χώρας και καλύπτουν το σύνολο των εκτάσεων των Περιφερειακών Ενοτήτων Eβρου, Καβάλας, Σερρών, Κιλκίς, Πέλλας, Ημαθίας, Κοζάνης, Καρδίτσας, Λάρισας και Τρικάλων (εκτός των περιοχών που έχουν ήδη κτηματογραφηθεί ή κτηματογραφούνται), οι οποίες καλύπτονται σε μεγάλο τμήμα τους από αναδασμούς και διανομές.

Με το νέο πρόγραμμα κτηματογράφησης θα καταγραφούν περίπου 4,4 εκατ. δικαιώματα και θα ενταχθούν στο Εθνικό Κτηματολόγιο 29 εκατ. στρέμματα (περίπου το ένα τέταρτο της χώρας).

Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου προγράμματος θα χρησιμοποιηθούν:

1) Tο αναλογικό αρχείο αναδασμών και διανομών του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης το οποίο ψηφιοποιήθηκε από την Κτηματολόγιο ΑΕ σε συνεργασία με την ΑΓΡΟΓΗ ΑΕ.

2) Τα στοιχεία των μητρώων για τις αγροτικές επιδοτήσεις τα οποία τηρεί ο ΟΠΕΚΕΠΕ, ως συμπληρωματική πληροφορία για τη διασταύρωση των στοιχείων που θα συλλεχθούν.

«Οι 1024 περιοχές μαζί με το προηγούμενο πρόγραμμα των 268 περιοχών συνιστούν την τρίτη γενιά κτηματογράφησης, η οποία υλοποιείται με βελτιωμένες τεχνικές προδιαγραφές και συγκεκριμένες προβλέψεις για την επιτάχυνση της ανακήρυξης των αναδόχων», επισημαίνει ο πρόεδρος της Κτηματολόγιο ΑΕ, κ. Απόστολος Αρβανίτης. Και προσθέτει: «Αυτές οι μελέτες κτηματογράφησης θα συμβάλουν σημαντικά στην απασχόληση χιλιάδων ελλήνων επιστημόνων (μηχανικών, δικηγόρων κ.α. προσωπικού) σε μια περίοδο πραγματικά δύσκολη για την εργασία στη χώρα μας. Η Κτηματολόγιο ΑΕ έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο ελληνικό επιστημονικό προσωπικό, το οποίο καλεί να είναι συμμέτοχος και σύμμαχος στην προσπάθεια επιτάχυνσης του έργου».
Από την Κτηματολόγιο ΑΕ επισημαίνεται ότι έως την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας και την ανάθεση των μελετών, οι δικαιούχοι ακινήτων στις περιοχές αυτές έχουν στη διάθεσή τους αρκετό χρονικό διάστημα ώστε να τακτοποιήσουν τυχόν εκκρεμότητες οι οποίες αφορούν στην ακίνητη περιουσία τους (μεταγραφή στο Υποθηκοφυλακείο, σύνταξη οριστικών συμβολαίων κ.ά.) πριν ξεκινήσει η υποβολή δηλώσεων.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai