ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2012 ,

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ
ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΨΩΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ
NA ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΤΩΤΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ.
 
Τελικά σήμερα, ποιος μας λέει αλήθεια και ποιος ψέματα;
Πως μας καταστρέφουν; Τι ακριβώς περιμένουμε; Έναν «επίσημο» να διαπιστώσει την τελειωτική καταστροφή των κατοίκων και της χώρας;
Τι θα πούμε στα παιδιά μας αύριο; Ότι κοιτούσαμε αυτούς που φορούσαν γραβάτα και κοστούμι και παρίσταναν τους κυβερνήτες, ενώ όλοι ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ότι είναι συμμορία απατεώνων, παράνομων και εγκληματιών που υπακούει πρόθυμα στις εντολές της διεθνούς συμμορίας των κερδοσκόπων; Αυτοί θα μας λύσουν το πρόβλημα;
Πιστεύει κανείς σοβαρός άνθρωπος σήμερα ότι το πρόβλημα είναι των φαρμακοποιών, των δικηγόρων, των γιατρών, των υπαλλήλων των ΟΤΑ, του ΟΣΕ , των μηχανικών των χαλυβουργών ,των οικοδόμων , των αγροτών  ή ότι είναι πρόβλημα ΟΛΩΝ για την επιβίωση ,ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ;
Πιστεύει κανείς (οποιουδήποτε κλάδου) σοβαρά, ότι αυτός θα επιβιώσει όταν όλοι οι άλλοι θα έχουν καταποντιστεί;
Τι σημαίνει θεσμικοί εταίροι , όταν η συμπεριφορά τους είναι αλαζονική ,κυρίαρχη και αισχρή , χωρίς ίχνος σεβασμού στους ευρωπαϊκούς κανονισμούς ;
Τι ρόλο παίζουν οι δουλοπρεπείς πολιτικοί μας ,που αποδέχονται τις ύβρεις των δανειστών μας .
Πχ μπαίνω στην τράπεζα , έχω κάποια υπόλοιπα και ζητώ ένα δάνειο ,και συντοχρόνω ένα διακανονισμό του προηγούμενου χρέους . Ο υπάλληλος και ο διευθυντής ( Θεσμικός εταίρος ,δανειστής ) με θράσος με πιέζουν μου λένε ότι θα στείλουν ειδικό υπάλληλο στο σπίτι μου ,να κάνει καθημερινά κουμάντο ,να πουλά χωρίς να μου δίνει εξηγήσεις ,τα έπιπλα , το αυτοκίνητο , να κόβει το ηλεκτρικό για οικονομία να επεμβαίνει στις αξιώσεις για καλλίτερο ημερομίσθιο  κ.λ.π με λίγα λόγια ότι του καπνίσει .
Έτσι λοιπόν να αποδέχομαι τον εξευτελισμό και την ταπείνωση , έτσι απλά για να μην με αποκαλέσουν κακοπληρωτή , και ανέντιμο ;
Αυτό το παράδειγμα και μόνο μου δίνει το δικαίωμα σαν Έλληνα να πω , τούτη την δύσκολη ώρα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ όπως πριν διακόσια χρόνια .
Θέλω την αξιοπρέπεια μου ,στο τέλος  τέλος δεν χρωστάμε τόσα όσα μας χρεώνουν . Όταν ξέρουμε όλοι ότι σε κάθε κρίσιμη γι αυτούς σύνοδο μας υποχρεώνουν την αγορά όπλων ( Πλοία ,Αεροπλάνα ,Τανκ υπερκοστολογιμένα  κ.α ) όταν όλοι ξέρουμε ότι ενταχθήκαμε σε μια ευρωπαϊκή ένωση κρατών και όχι στη ένωση Γερμανογαλλίας .
Που είδαμε την Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη και συνοχή ; Μόνο να ξοδεύουμε για τα Ευρωπαϊκά προγράμματα , να παίρνουμε τις επιδοτήσεις που δόθηκαν ,αλλά από την πίσω πόρτα τις επιστρέφαμε με πρόστιμα μη συμμόρφωσης  ;
Που είδαμε ότι σε μια Δημοκρατία καταπατούν το Σύνταγμα ,προς όφελος της εικονικής σωτηρίας ;
Σε πια ένωση κρατών γίνεται ωμός εκβιασμός για την εξόφληση επαχθών χρεών ;
Γιατί μας απαγορεύουν τον δανεισμό από άλλα κράτη εκτός της τρόικας ; βλέπε ( Ρωσία –Κίνα )
Γιατί πρέπει και καλά να γίνει δανεισμός σπρώχνοντας τα ομόλογα κουρεμένα μεν ,άλλα διαχρονικά υπερκοστολογιμένα ,αλλά το χρέος να αυξάνεται ώστε να μην είναι ποτέ βιώσιμο ,και έτσι η Ελλάδα να πουλήσει ότι έχει απομείνει ,μέχρι να χάσει την εθνική της κυριαρχία ;
Πιοί και γιατί χωρίς την χρήσει όπλων είναι αυτοί που υποδουλώνουν μια χώρα ;
Ο λαός φυσικά είναι σε λήθαργο πουλώντας του φόβο και συντοχρόνω ελπίδα .
Έτσι αφού δεν βλέπει τον εχθρό δεν μπορεί να αντισταθεί .
Όμως  ήρθε η ώρα πρέπει να επαναστατήσουμε να αντισταθούμε για ένα και μόνο λόγο για την Εθνική μας υπερηφάνεια ,την ελευθερία ,την αξιοπρεπειά μας .
Ο Λαός πρέπει να καταλάβει επιτέλους ότι όλοι αυτοί που ομολογούν ότι το πρώτο μνημόνιο ήταν λάθος συνταγή ,επιμένοντας ότι για να ανακάμψουμε θα πρέπει να ακολουθήσουμε την ιδία συνταγή , δηλαδή περικοπή μισθών ,λουκέτα στις επιχειρήσεις και αποκρατικοποιήσεις ,είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ και Εχθροί Ντόπιοι και Ξένοι .
Η μονή αντίσταση που μας απομένει είναι ανυπακοή ,και επανάσταση.
Οι οικονομικές επιθέσεις που δεχόμαστε είναι ως ένα μέρος ο ανεξέλεγκτος καπιταλισμός ,που πλήττει την παγκόσμια οικονομία , και η απληστία των διεθνών συμφερόντων για τον ορυκτό πλούτο της χώρας μας που είναι τεράστιος .
Ένα παράδειγμα είμαστε σε σκοτεινό σημείο περικυκλωμένοι από γνωστούς και άγνωστους αλήτες που θέλουν να μας ληστέψουν , εμείς τους εξηγούμε ότι δεν έχουμε και αυτοί γίνονται επιθετικοί χειρονομώντας ,βρίζουν ,απειλούν και εκβιάζουν . Δεν μας συμπαραστέκεται κανείς ,οπότε αντίσταση όσες φάνε, κι’ όσες αρπάξουμε αρκεί να βγούμε υπερήφανοι και όχι υποταγμένοι .
Είναι σκληρό αυτό που θα πω άλλα είναι και μια συνταγή .
 Χωρίς θύματα πόλεμος δεν υπάρχει.
Σήμερα όλοι λίγο πολύ είμαστε αφοσιωμένοι στο κάλεσμα της αλληλεγγύης στους συνάνθρωπους μας . Δίνοντας τρόφιμα ,ρούχα κ.λ.π στις ενορίες στα σουπερ μάρκετ ,να τα μοιράσουν στους άστεγους και στα συσσίτια .
Όμως έτσι με αυτή τη βοήθεια οι άστεγοι δεν πεινούν δεν επαναστατούν δεν δημιουργούν την σπίθα της εξέγερσης .
Αν λοιπόν δεν υπακούσουμε προς στιγμή στην υποχρέωση να βοηθήσουμε τους ανήμπορους , τότε το αποτέλεσμα θα είναι ,να κατανοήσουν όλοι αυτοί που κανονίζουν τις τύχες μας ότι η συνταγή τους δεν πέτυχε.
Πεινασμένος και άστεγος λαός παίρνει την τύχη στα χέρια του , ξεσηκώνοντας τον υπόλοιπο λαό για περισσότερη αξιοπρέπεια ,και ζωή με αξίες.
Με μια κυβέρνηση υπερ των συμφερόντων του Ελληνικού λαού, και όχι των Δανειστών και Τοκογλύφων εταίρων μας .

ΓΑΛΟΥΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Γιαννακοχωρίτης

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai