Ένα τέλειο υποκατάστατο της μερέντας, όταν νηστεύουμε ακόμα και το λάδι.
Τι χρειαζόμαστε:
200 γρ. φουντούκια
1 πακέτο κακάο (125 γρ.)
1 ποτήρι νερό
1 1/2 ποτήρι ζάχαρη
1 βανίλια
70 γρ. κουβερτούρα
Πως το κάνουμε:
Αλέθουμε τα φουντούκια στο μπλέντερ όσο καλύτερα μπορούμε ή όσο θέλουμε.
Βάζουμε όλα τα υλικά μας σε κατσαρόλα και τα βράζουμε για 5 λεπτάκια ανακατεύοντας συνέχεια για να μην μας πιάσει στον πάτο και να μην δημιουργηθούν σβόλοι.
Όταν βράσει και δέσει είναι έτοιμη, την κατεβάζουμε από τη φωτιά και τη βάζουμε σε βάζο.
Αφήνουμε τη μερέντα να κρυώσει στο βάζο χωρίς να βάλουμε το καπάκι.
Αφού κρυώσει, βιδώνουμε και φυλάμε εντός ή εκτός ψυγείου.
Δεν παθαίνει τίποτα εκτός ψυγείου.
Ετικετες
Α.Σ. Γιαννακοχωρίου
Αγροτικά Νέα
Αθλητικά
Ανεκδοτα
Ανέκδοτα
Άρθρα
ΑΣΤΕΙΑ
Αυτοδιοίκηση
Βιντεο
Βίντεο
Γ
Γιαννακομαγειρεματα
Γιαννακομαγειρέματα
Γιαννακοχώρι
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
Διασκέδαση
Διατροφή
Διάφορα
Διεθνή
ΕΘΝΙΚΑ
Εθνικά
Ενέργεια
Ενημερωση
Ενημέρωση
ΕΠΙΣΤΗΜΗ
Επιστολές
Εργα
Εργασία
Έρευνα
Ευρωπαικά
ΕΥΧΕΣ
ΙΣΤΟΡΙΑ
Ιστορία
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Με λίγα λόγια
Μορφωτικός σύλλογος
ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ
Ντοκιμαντέρ
Οικολογία
Οικονομια
Οικονομία
Παιδεία
παιδικά
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
Παράξενα
Παρουσιάσεις
Περιβάλον
Πολιτική
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
σχολιο
Ταξιδια
Τεχνολογία
Τοπικά Νέα
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Τραγουδια
Τρίκ
ΥΓΕΙΑ
Υγεία
Φωτογραφίες
ΧΟΡΗΓΟΙ
ΧΡΕΟΣ
Video
Ygeia
0 σχόλια