ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ,(ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ- ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΚΟΜΜΑΤΑ), ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, (ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΜΜΕ, ΣΕΒ, ΤτΕ, ΝΣΚ, ΟΔΔΗΧ, ΕΥΡΩΠΑΙΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΔΝΤ, ΕΚΤ ΚΛΠ.) ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ, ΑΦΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΤΩΡΑ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ. ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΟΛΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ.

ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ:

1) ΑΙΡΟΥΜΕ τη Λαική Εντολή η οποία τους εδόθη με τις εκλογές του Οκτωβρίου 2009 και δηλώνουμε ότι ΟΥΔΕΙΣ από τους 300 βουλευτές της Ελληνικής Βουλής, μας εκπροσωπεί-αντιπροσωπεύει ενώπιον οιουδήποτε φορέα άσκησης πολιτικής-οικονομικής ή άλλης εξουσίας, Ελληνικής ή Αλλοδαπής.

2) Δηλώνουμε ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ τους δώσαμε εντολή να προχωρήσουν και υλοποιήσουν την κυβερνητική πολιτική την οποία ακολούθησαν από την επομένη των εκλογών του Οκτωβρίου 2009, αλλά αντίθετα με εξαπάτηση, ως αναφέρουμε, αναλυτικά στην εξώδικη δήλωσή μας, απέσπασαν την ψήφο μας τελώντας κατά τον τρόπο αυτό, μεταξύ άλλων και ποινικό αδίκημα.

3) Δηλώνουμε ότι ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ οι δανειακές συμβάσεις που υπέγραψαν κατά παράβαση της Λαικής Εντολής που έλαβαν και θα καταργηθούν την επομένη ημέρα των επόμενων εκλογών και αυτό θα γνωστοποιηθεί και στους αντισυμβαλλομένους τους , προκειμένου να είναι γνώστες της διάστασης που υφίσταται ανάμεσα σ’αυτούς και στον Ελληνικό Λαό.

4) Δηλώνουμε ότι ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ οι Αντισυνταγματικοί Νόμοι που ψηφίζουν, δε θα τους ακολουθήσουμε, δε θα υπακούσουμε και θα τους καταργήσουμε και δια της δικαστικής οδού αλλά και στην πράξη. Τυπικά θα καταργηθούν την επομένη των εκλογών, ουσιαστικά τους έχουμε καταργήσει.

5) Δηλώνουμε ότι δε θα θυσιασθούμε, ούτε εμείς, ούτε τα παιδιά μας, ούτε οι επόμενες γενιές, για να επιβιώσει ένα άκρως διεφθαρμένο πολιτικοοικονομικό σύστημα.

ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΑΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ, ΘΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ.

Για την υπογραφή του εξωδίκου μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα της συντάξασας αυτό δικηγόρου Μαρίας Εξαρχουλάκου του Ιωάννη, Δικηγόρου Αθηνών, (ΑΜΔΣΑ 17969), κατοίκου Αθηνών, (οδός Κυψέλης 83) , Προέδρου της Δικηγορικής Ανανεωτικής Παρέμβασης, (ΔΙ.Α.Π). μετά του επίσης δικηγόρου Χρήστου Χρήστου, τηλ. 210 8235455, 210 8239965, 6944597414, 6948176768, 6945901805, 6955061581, 6937019733, email: mariaexarchoula@yahoo.gr, (συνεργαζόμενοι δικηγόροι, Μιλτιάδης Ευθυμίου, Βανέσσα Ροζάκη, Παναγιώτης Τζαμτζής).
RAMNOUSIA

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai