Ξεπούλημα Γαλακ/νίας ΔΩΔΩΝΗ

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Σε θέση μάχης βρίσκονται οι φορείς της Ηπείρου προκειμένου να αποτρέψουν το ξεπούλημα της Γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ


Σε θέση μάχης βρίσκονται οι Κτηνοτροφικοί Συνεταιρισμοί , οι παραγωγοί και οι φορείς της Ηπείρου προκειμένου να αποτρέψουν το ξεπούλημα της Γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ το οποίο βρίσκεται προς των πυλών. Με κεντρικό σύνθημα ότι «η μάχη της ΔΩΔΩΝΗΣ δεν έχει χαθεί και δεν πρόκειται να χαθεί» οι Κτηνοτροφικοί Συνεταιρισμοί της Ηπείρου καλούν, από τον Περιφερειάρχη έως τους βουλευτές, τους Δημάρχους της Περιφέρειας και όλους τους φορείς σε σύσκεψη αύριο Τρίτη και ώρα 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα συσκέψεων της Γαλακτοβιομηχανίας.«Παρόλο που η διαδικασία του ξεπουλήματος της κερδοφόρας εταιρίας- της μοναδικής κερδοφόρας εταιρίας στο κλάδο- συνεχίζεται, είναι στο χέρι των εργαζόμενων, των κτηνοτρόφων, των μαζικών φορέων και του πολιτικού κόσμου της Ηπείρου να μην ξεπουληθεί» τονίζουν οι Κτηνοτροφικοί Συνεταιρισμοί, εκτιμώντας ότι είναι στο χέρι αυτού του πολύμορφου κινήματος να πει ένα αποτελεσματικό όχι στην ιδιωτικοποίηση της ΔΩΔΩΝΗΣ, ένα όχι στην καταστροφή της κτηνοτροφίας η οποία θα προκαλέσει την συνολική καταστροφή τη πρωτοβάθμιας παραγωγικής δομής της χώρας. Οι κτηνοτρόφοι θεωρούν αναγκαίο τον συντονισμό του αγώνα, προαναγγέλλοντας παράλληλα την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων. Επόμενη ενέργειά τους θα είναι λαϊκό γλέντι στην Κυριακή 15 Ιουλίου στο πάρκινγκ του εργοστασίου της ΔΩΔΩΝΗΣ, προειδοποιώντας τους κυβερνώντες και την Διοίκηση της ΑΤΕ ότι τη Δευτέρα 16 Ιουλίου οι κτηνοτρόφοι και οι εργαζόμενοι θα γελάσουν τελευταίοι και όχι οι δυνάμεις που απεργάζονται την καταστροφή της ΔΩΔΩΝΗΣ και κατά συνέπεια της Κτηνοτροφίας της περιοχής.
Αναρτήθηκε από EPIRUSGATE στις 8:22 μ.μ.  

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai