Η χώρα οδηγείται στη χρεοκοπία

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

«Φοβάμαι ότι θα μας παρουσιάσουν την επιστροφή στη δραχμή ως εθνική επιτυχία», δηλώνει ο Αλέξης Τσίπρας προβλέποντας επί της ουσίας ότι η χώρα οδηγείται στη χρεοκοπία.



Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως η επαναδιαπραγμάτευση τελείωσε το βράδυ των εκλογών και σχολιάζει ότι «η επιμήκυνση είναι ουσιαστικά ένα μακρύτερο σχοινί για να κρεμαστούμε». Ο κ. Τσίπρας κατηγορεί την κυβέρνηση πως έχει εγκαταλείψει κάθε συζήτηση για αποκατάσταση των χαμηλών συντάξεων, για επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων και της μετενέργειας και για την αύξηση του αφορολόγητου ορίου κάνοντας λόγο για μια καταστροφική πολιτική. «Η κυβέρνηση Σαμαρά είναι πιο αδύναμη από την κυβέρνηση Παπαδήμου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ιδιαίτερα δηκτικό είναι το σχόλιό του για το Γιάννη Στουρνάρα, υποστηρίζοντας πως ακόμα και αν αφήναμε στην τρόικα τον ορισμό του υπουργού Οικονομικών, «τον κ. Στουρνάρα θα βάζανε».

Ο κ. Τσίπρας λέει όχι στην ιδιωτικοποίηση στρατηγικής σημασίας τομέων της ελληνικής οικονομίας και στην εκποίηση κερδοφόρων οργανισμών ενώ λέει ναι στην αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας με διακρατικές συμφωνίες και με αναπτυξιακές κοινοπραξίες που θα επιφέρουν πολλαπλά οφέλη.

Διαβεβαιώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπερψηφίσει επί της αρχής την πρόταση νόμου του ΚΚΕ για κατάργηση του μνημονίου, ενώ ερωτηθείς αν το κόμμα του θα στηρίξει πολιτικά το κίνημα «δεν πληρώνω», δηλώνει: «Τώρα πια έχουμε ξεφύγει από το ‘δεν πληρώνω’, είμαστε στο ‘δεν έχω να πληρώσω’» και προσθέτει:

«Θα στηρίξουμε με κάθε τρόπο αυτούς που αδυνατούν να ανταποκριθούν στις διαρκείς απαιτήσεις μιας παράλογης και ολοκληρωτικά καταστροφικής πολιτικής».

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai