Ο Πόλεμος των Η.Π.Α

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012

Ο Πόλεμος των Η.Π.Α σε τρία μέτωπα: Συρία, Λίβανος, Ιράν στη Μέση Ανατολή, Κίνα στην Άπω Ανατολή και Ρωσία στην Ευρώπη


Η Ρωσική κυβέρνηση επιτέλους κατάλαβε ότι η αντιπολίτευση στη χώρα χρηματοδοτείται από το Εθνικό Ινστιτούτο Δημοκρατίας των Η.Π.Α (το οποίο χρηματοδοτείται από τον «Αμερικανό φορολογούμενο») καθώς και από άλλα παρακλάδια της CIA και του Υπουργείου Εξωτερικών σε μία προσπάθεια να ανατραπεί η Ρωσική κυβέρνηση και να εγκατασταθεί ένα Αμερικανικό κράτος-μαριονέτα στη μεγαλύτερη γεωγραφικά χώρα του κόσμου, αλλά κυριότερα στη χώρα η οποία διαθέτει πυρηνικό οπλισμό ο οποίος προδιαθέτει αρνητικά οποιαδήποτε άμεση επιθετικότητα από τη μεριά των Η.Π.Α.
Νωρίτερα μέσα στη χρονιά που διανύουμε η Αίγυπτος απέλασε εκατοντάδες άτομα που σχετίζονταν με χρηματοδοτούμενες από το εξωτερικό μη-κυβερνητικές οργανώσεις με την αιτιολογία της «εμπλοκής στις εγχώριες πολιτικές και στις εσωτερικές υποθέσεις», ενώ το Ρωσικό κοινοβούλιο (Duma) υπερψήφισε μόλις λίγες ημέρες πριν νόμο ο οποίος απαιτεί από τις πολιτικές οργανώσεις οι οποίες λαμβάνουν χρηματοδότηση από το εξωτερικό να δηλωθούν ως πράκτορες εξωτερικών χωρών, βάσει και του αντίστοιχου νόμου των Η.Π.Α.
Μεγάλος μέρος της Ρωσικής αντιπολίτευσης στηρίζεται και ενισχύεται από πράκτορες του εξωτερικού, και από τη στιγμή που θα ψηφιστεί ο νόμος οι πρωτεργάτες της αντιπολίτευσης στη Ρωσία θα πρέπει να δηλωθούν στο Υπουργείο Δικαιοσύνης της Ρωσίας ως ξένοι πράκτορες της Ουάσινγκτον.
Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Itar-Tass ανέφερε στις 3 Ιουλίου ότι υπάρχουν περίπου 1.000 οργανώσεις στη Ρωσία οι οποίες χρηματοδοτούνται από το εξωτερικό και εμπλέκονται σε πολιτικές ενέργειες και δραστηριότητες…
Οι συγκεκριμένες Μ.Κ.Ο που δημιουργούν κλίμα πολιτικής αντιπαράθεσης και αντιπολίτευσης κρύβονται πίσω από τη μάσκα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και αναφέρουν ότι εργάζονται προς τη κατεύθυνσης μίας πιο ανοιχτής Ρωσίας..
Τι εννοούν όμως ως «ανοιχτή Ρωσία»; Εννοούν, τη διάνοιξη των διαύλων Δυτικής προπαγάνδας, τη διάνοιξη της δυτικής οικονομικής δολοφονίας προς τη Ρωσία, και φυσικά την άμεση επιρροή και καθορισμό των εσωτερικών και εξωτερικών πολιτικών της Ρωσίας από τη Ουάσιγκτον.
Οι «μη-κυβερνητικές οργανώσεις» είναι ξεκάθαρα κυβερνητικές. Έχουν παίξει κρίσιμο ρόλο στη χρηματοδότηση και τη λειτουργία των διάφορων επαναστάσεων οι οποίες έχουν εγκαθιδρύσει Αμερικανικά κράτη-μαριονέτες στα πρώην μέλη της ΕΣΣΔ. Οι Μ.Κ.Ο πολύ συχνά κατονομάζονται και ως μηχανές πραξικοπημάτων  - coup detat machines, και λειτουργούν άψογα προς αυτή τη κατεύθυνση, όπως και στις ημέρες μας στη Βενεζουέλα εναντίον του Τσάβεζ.
Η Κίνα είναι επίσης μία χώρα η οποία «ενοχλεί» τη Ουάσιγκτον. Η ταχύτατη οικονομική ανάπτυξη της Κίνας η οποία την καθιστά μία ισχυρότατη οικονομική δύναμη, εκλαμβάνεται από τη Ουάσιγκτον ως μία άμεση απειλή.
Η Κίνα θα πρέπει να περιορισθεί, σύμφωνα με τις Η.Π.Α. Ο εκπρόσωπος της Ένωσης Αμερικανικού Εμπορίου και συνεργάτης του Ομπάμα έχει προβεί τα τελευταία δύο-τρία έτη σε μυστικές διαπραγματεύσεις σχετικά με μία Υπερ – Ειρηνική συνεργασία, ο σκοπός της οποίας είναι να «εκτροχιάσει» τη φυσική οικονομική ηγεσία της Κίνας στη δική της σφαίρα επιρροής και να αντικατασταθεί από την οικονομική ηγεσία της Ουάσιγκτον.
Οι Η.Π.Α επιχειρούν επίσης να οικοδομήσουν νέες στρατιωτικές συμμαχίες στην Ασία και να εγκαθιδρύσουν νέες στρατιωτικές βάσεις στις Φιλιππίνες, στη Νότια Κορέα, στη Ταιλάνδη, το Βιετνάμ, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και αλλού…
Ακόμη, η Ουάσιγκτον ενεπλάκη άμεσα στις διαμάχες μεταξύ Κίνας και Βιετνάμ και μεταξύ Κίνας και Φιλιππίνων.
Οι Η.Π.Α ουσιαστικά έφτασαν στο σημείο να συμμαχήσουν με τον παλιό τους εχθρό Βιετνάμ αναφορικά με τη διένεξη του τελευταίου με τη Κίνα για τις πλούσιες σε ορυκτούς πόρους περιοχές των Νήσων Paracel και Spratly.
Επίσης, συμμάχησαν με τις Φιλιππίνες αναφορικά με τη διαμάχη τους με τη Κίνα για τη πλούσια περιοχή ορυκτών της Ακτής Scarborough.
Όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει εδώ στο pentapostamga.gr, η Αμερική πλέον χτυπά τα τύμπανα του πολέμου προς κάθε κατεύθυνση. Φοβούμενη ότι η σμπαραλιασμένη της οικονομία θα βρεθεί σε ακόμη δεινότερη θέση, και υπό το πρόσφατο δεδομένο ότι η Κίνα πολύ σύντομα θα είναι πιο δυνατή οικονομικά προσπαθεί να εμπλακεί ξεκάθαρα στα εθνικά της συμφέροντα και διαμάχες.
Η αυξανόμενη παρέμβαση της Ουάσιγκτον στις υποθέσεις της Κίνας έχουν πείσει πλέον τη κυβέρνηση της Κίνας ότι απαιτούνται στρατιωτικά μέτρα ως αντίβαρο στην επιθυμία και πρόθεση των Η.Π.Α να οικοδομήσουν στρατιωτική παρουσία στη σφαίρα επιρροής της Κίνας.
Φαίνεται πλέον ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση των Η.Π.Α (η οποία δείχνει υπερβολική αυτοπεποίθηση) είναι αποφασισμένη να εμπλακεί σε έναν πόλεμο τριών μετώπων: Συρία, Λίβανος και Ιράν στη Μέση Ανατολή, Κίνα στην Άπω Ανατολή και Ρωσία στην Ευρώπη.
Βέβαια, αυτή η πρόθεση αποτελεί μία πολύ φιλόδοξη ατζέντα για μία κυβέρνηση της οποίας τα στρατεύματα δεν μπόρεσαν να καταλάβουν το Ιράκ έπειτα από εννέα έτη πολέμου ή να νικήσουν τους ελαφρώς οπλισμένους Taliban έπειτα από έντεκα ολόκληρα χρόνια, και με την οικονομική της ισχύ για να στηρίξει αυτές τις πολεμικές εκστρατείας να μειώνεται συνεχώς..
pentapostagma.gr

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai