Έμμεση προειδοποίηση στην Τουρκία

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Έμμεση προειδοποίηση στην Τουρκία να μην διανοηθεί να προχωρήσει στο σχέδιο αεροπορικής προσβολής θέσεων αντιαεροπορικών συστημάτων στην Συρία γιατί τα μαχητικά της "θα καταρριφθουν σαν παπάκια στο λούνα-παρκ" (!), έστειλε η Ρωσία μέσω της εφημερίδας "Ισβέστια" 


η οποία θεωρείται ότι εκφράζει το κατεστημένο του ρωσικού υπουργείου Άμυνας και το ρωσικό στρατιωτικο-βιομηχανικό σύμπλεγμα. Συγκεκριμένα αναφερόμενη στις διαρροή σε τουρκικές εφημερίδες των σχεδίων εκτέλεσης αποστολών SEAD (καταστολής αεράμυνας) από την τουρκική Αεροπορία ως "εκδίκηση" για την κατάρριψη του αναγνωριστικού/μαχητικού RF-4E η ρωσική εφημερίδα αναφέρει ότι...

"Η Τουρκία ήταν έτοιμη να επιτεθεί στη Συρία, αλλά ακύρωσε τα σχέδιά της όταν το τουρκικό ΓΕΕΘΑ κατάλαβε ότι οι πληροφορίες του για την συριακή αεράμυνα ήταν περιορισμένες. Η Συρία διαθέτει ρωσικά αντιαεροπορικά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας και θα κατέρριπτε τα τουρκικά μαχητικά σαν "τα παπάκια στο λούνα παρκ".

Η εφημερίδα επίσης τονίζει ότι οποιαδήποτε τουρκική επιθετική κίνηση θα πυροδοτούσε γενική πολεμική σύρραξη.

Στο άρθρο αναφέρεται ότι οι Ρώσοι "σύμβουλοι" έχουν στήσει ένα αντιαεροπορικό δίκτυ, βασισμένο στα διδάγματα των τελευταίων συγκρούσεων απο την εποχή της επιχείρησης "Ναζαρέτ" το 1982, όταν η προωθημένη συριακή αεράμυνα στην κοιλάδα Μπεκάα πρακτικά καταστράφηκε μέσα σε 48 ώρες μαζί με 98 συριακά μαχητικά, από την ισραηλινή Αεροπορία, αλλά και την επιχείρηση "Οπωρόνας" του 2007 όταν καταστράφηκε ένας συριακό εργαστήριο πυρηνικών ερευνών από ισραηινή αεροπρική επίθεση, καθώς βέβαια και τους δύο πολέμους στο Ιράκ το 1991 και το 2003.

Η σιγουριά για την τύχη που θα είχε μια τουρκική αεροπορική προσβολή εδράζεται στο γεγονός ότι η συριακή αεράμυνα στήθηκε για να αντιμετωπίσει την ισραηλινή και τον τελευταίο χρόνο την ΝΑΤΟϊκή αεροπορική δύναμη. Άρα η τουρκική Αεροπορία, όντως φαντάζει στους Ρώσους χειριστές των Α/Α συστημάτων περισσόερο σαν "παπάκι του λούνα παρκ"...

Πηγή: tanea-london.net

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai