Η Βούλα Παπαχρήστου, τιμωρήθηκε

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Στη χώρα όπου ανθεί η «φαιδρά πορτοκαλέα», συμβαίνουν πλέον τα πιο απίστευτα γεγονότα και φαίνεται ότι ο άκρατος πολιτικός παραλογισμός έχει επικρατήσει της σώφρονος πολιτικής του ορθολογισμού!


Γράφω αυτό το άρθρο, για να υποστηρίξω δημόσια τη νεαρή αθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου!

Χωρίς περιστροφές και εκπτώσεις θα εκφράσω μέσα από το ελεύθερο βήμα που παρέχουν οι Aegeantimes.gr την άποψή μου, για όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στην Ελληνική κοινωνία και έχουν αντίκρισμα στη μεγαλύτερη έκφανση της ελευθερίας του πνεύματος, στον Αθλητισμό!

Η Βούλα Παπαχρήστου έκανε ένα σχόλιο στο twiter, που και σε μένα προσωπικά δε μου άρεσε! Από το σημείο αυτό , μέχρι του σημείου να αποκλείεις έναν αθλητή από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, απέχει παρασάγγες! Ειδικά όταν σε αποκλείει το επίσημο Ελληνικό Κράτος, ως ρατσιστή και ανάλγητο κοινωνικά και πολιτισμικά!

Το Ελληνικό Κράτος που αποτελεί τον ογκόλιθο του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και της αναλγησίας, ειδικά τα τελευταία χρόνια!

Η Βούλα Παπαχρήστου, τιμωρήθηκε χωρίς καν να κληθεί να απολογηθεί από κανέναν αρμόδιο Αθλητικό Δικαστή! Δείγμα της πρωτοφανούς φαυλότητας και υποκρισίας του Κρατικού Μηχανισμού που λειτουργεί ως κρεατομηχανή ονείρων!

Τιμωρήθηκε γιατί έγραψε : «Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό»!!!

Αν η Ελλάδα ήταν μια ευνομούμενη χώρα, με σώφρονες πολιτικούς, ίσως τότε να μην έγραφα αυτές τις γραμμές!

Στη χώρα όπου ο κρατικός ρατσισμός έναντι των ίδιων των ελλήνων, επιτρέπει στην βουλευτή και συγγραφέα, κα Ρεπούση, να γίνει υπεύθυνη της χάραξης της πολιτικής του αρμόδιου υπουργείου για την Παιδεία (και συνεπώς και του Αθλητισμού) , απαγορεύει νεαρούς αθλητές να κάνουν, άστοχα σχόλια στο twiter τους!

Στη χώρα που όποιος παραχαράσσει την ιστορία μας, όποιος διδάσκει ψέματα στα παιδιά μας, όποιος διαστρεβλώνει τις αξίες της ιστορίας μας, γίνεται βουλευτής και μάλιστα υπεύθυνος μιας κυβέρνησης για τον ευαίσθητο τομέα της Παιδείας!

Αυτοί οι άνθρωποι, που προωθούν τις Ρεπούσιδες, ασκούν μια πρωτοφανή εξουσία Βυζαντινού τύπου, κι ενώ οι ίδιοι κάνουν ΟΤΙ θέλουν ΟΠΟΤΕ θέλουν ενάντια στο συμφέρον της πατρίδας και των παιδιών μας, από την άλλη, απαγορεύουν στα δικά μας παιδιά, έστω και ανόητα αστειάκια!

Αυτή είναι η πολιτική σκηνή στην Ελλάδα! Κρύβει τη γύμνια της πίσω από ένα άστοχο αστείο μιας νεαρής αθλήτριας, δίνει εντολές στους «συστημικούς δημοσιογράφους» να «ανεβάσουν» το θέμα, και με τον τρόπο αυτό, κρύβει τις αλλότριες επιθυμίες της! Επιθυμίες που δεν διστάζουν να βάλουν στο στόχαστρο τα όνειρα και τους κόπους ενός νεαρού κοριτσιού!

Σε μια χώρα όπου ακόμη και πολιτικοί αρχηγοί έχουν κάνει παρόμοια σχόλια κατά το παρελθόν, χωρίς καν να γραφτεί ούτε μία γραμμή!

Στην ίδια χώρα, οι γραμματείς και φαρισαίοι της πολιτικής χύνουν κροκοδείλια δάκρυα, γιατί η Παπαχρήστου, εξευτέλισε (όπως λένε) την μητέρα γη των Ολυμπιακών Αγώνων!

Οι ίδιοι άνθρωποι, ετοιμάζονται αφού κατασπαράξουν την Παπαχρήστου, να βαφτίσουν ως υπεύθυνη της Ελληνικής Παιδείας και του Αθλητισμού, την κα Ρεπούση, γνωστή από το βιβλίο της, για τον «συνωστισμό της Σμύρνης»!

Συγχωρέστε με που θα το γράψω εδώ μέσα, σε ένα site που έχει δώσει αγώνες επί δεκατέσσερα χρόνια για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, όταν ΠΑΣΟΚ , ΝΔ και ΔΗΜΑΡ, έκαναν ότι δεν έβλεπαν το πρόβλημα και επέτρεπαν την αθρόα εισροή λαθρομεταναστών:

Είναι λίγο αργά για δάκρια! Η Βούλα Παπαχρήστου, δεν είπε τίποτε λιγότερο ή τίποτε περισσότερο, από αυτά που μαθαίνετε στα παιδιά μας στο σχολείο!

Ακόμη και η ξεφτίλα κυρίες και κύριοι, έχει όρια!

Μην ξεφτιλίζετε άλλο τους Ελληνες και τις Ελληνίδες!

Πάρτε πίσω την γελοία αυτή απόφαση που λάβατε, χωρίς καν να την καλέσετε να απολογηθεί!

Ειδάλλως, δεν είστε τίποτε άλλο, παρά σκιές ! Σκιές από την επταετία που άφησε η Χούντα...

Κι ένα υστερόγραφο...

Αγαπητή Βούλα Παπαχρήστου, έκανες ένα λάθος πάνω στο άνθος της ηλικίας σου! Που να βρουν κορίτσι μου αίμα τα κουνούπια στην Ελλάδα, με τόσους βρικόλακες που κυκλοφορούν σε τούτη εδώ τη χώρα;;;
 Aegeantimes.gr

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai